PET Premium Week Samsung

Feiyu Summon+

Zobraziť katalóg
Feiyu Summon+
Stabilizátor – s akčnou kamerou, 3 osi, 16MPX, 4K video, Wifi, prenos obrazu do mobilného telefónu/tabletu, 2.0" HD displej, LED blesk, ovládanie kamery na rukoväti, smart aplikácia, dlhá výdrž, nabíjanie z powerbanky, 2x statívový závit, kovové telo
Kód:  SB810z6u Produktové číslo:  Summon+

Feiyu Summon+

Kúpte si stabilizátor s akčnou kamerou Feiyu Summon+ a premeňte vaše nezabudnuteľné zážitky v dokonalé videá. S 3-osovou konštrukciou sa môžete tešiť na naozaj vyvážené videá bez nepríjemných vibrácií a otrasov. Vďaka digitálnemu stabilizátoru môžete prudko otáčať obraz bez straty plynulosti videa. Kamera pripevnená na stabilizátore má rozlíšenie 16 Mpx a dokáže natáčať videá vo FullHD, 2K aj 4K rozlíšení. Navyše disponuje HD displejom pre kontrolovanie scény a LED bleskom pre nočné zábery.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora pre mobilné telefóny Feiyu Summon+

  • Dokonale vyvážené videá s akčnou kamerou bez vibrácií a nadbytočného chvenia
  • 16 MPx akčná kamera natáča stabilizované videá v 4K rozlíšení
  • Smart Aplikácia umožňuje prenos videa do smartphonu
  • Plynulý prechod pri otáčaní osi stabilizátora
  • Funkcia časozber a intuitívna kompozícia
  • Výdrž stabilizátora Summon+ na jedno nabitie je 8 hodín

Natáčajte šport, dovolenku, zážitky

Feiyu Summon+ ocení každý, kto chce uchovať svoje zážitky v podobe fotiek a videí. Vďaka prepracovanej stabilizácii môžete natáčať akčné športy, rýchle scénky a originálny časozber. Všetko môžete natáčať v rozlíšení až 4K na pamäťovú kartu microSD s kapacitou do 64 GB. V prípade natáčania v HD kvalite môžete využiť vysoký počet snímok za sekundu a vytvárať v počítači spomalené videá.

Jednoduché použitie

Na stabilizátore leží niekoľko tlačidiel, s ktorými môžete fotiť akčné fotografie, spúšťať nahrávanie videa alebo vypnúť stabilizátor. Všetko ďalšie sa ovláda pomocou inteligentnej aplikácie vo vašom smartphone alebo v menu kamery. 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Kov Hotovo!

Materiál

Materiál
Kov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím jak velká karta se pro kameru smí použít? (kolik GB max.) děkuji

Dobrý deň prajem . Chcem sa spýtať aké pŕislušenstvo je v cene výrobku . Ďakujem

Dobrý deň. chcel by som sa informovať ako to je balené, Má to ten svoj kufrík alebo je na to iba to púzdro? ďakujem za odpoveď

Chystá se na tuto kameru nějaká cenová akce?

Dá se použít pri dešti, jaké má krytí proti vodě?.. děkuji.

Jde ta kamera sundat?

Diskusia a poradňa k Feiyu Summon+
Príslušenstvo pre Feiyu Summon+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech Summon+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FeiyuTech Summon+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FeiyuTech Summon+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FeiyuTech Summon+.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií