Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Feiyu Tech G5GS

Zobraziť katalóg
Feiyu Tech G5GS
5 1 hodnotení
Držiak – vodoodolný, pre Sony akčné kamery, 3 osi, Bluetooth, selfie a reverzný režim, odnímateľná rukoväť, dynamický časozber, rýchlonabíjanie, kovové telo, rýchloupínanie, výdrž 7 hodín
Kód:  SB810z5 Produktové číslo:  G5GS Stránky výrobcu

Feiyu Tech G5GS

Stabilizátor Feiyu Tech G5GS je perfektným riešením pre vašu kameru Sony AS50/X1000. G5GS je vodoodolný, takže si dážď počas natáčania nemusíte všímať. S Feiu Tech G5GS môžete prostredníctvom funkcie automatickej rotácie zhotovovať časozberné videá a zachytiť svoje dojmy napríklad zo západu slnka alebo pohybu oblakov. Celé výrobné vyhotovenie stabilizátora Feiyu Tech G5GS s kovovým telom a silikónovými rukoväťami je na špičkovej úrovni a umožňuje jednoduché využitie všetkých funkcií a pohodlie počas natáčania. Motor so špeciálnym klzným krúžkom pohybuje kamerou bez obmedzenia vo vertikálnej aj horizontálnej osi a vyhotovuje zábery otáčaním o 360°.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Feiyu Tech G5GS

  • Stabilizátor Feyiu Tech G5GS je vodoodolný na natáčanie v daždi
  • Umožňuje neobmedzený pohyb kamery vo všetkých smeroch
  • Určený pre kameru Sony AS50/X1000 a kompatibilné modely
  • S funkciou automatickej rotácie zaobstaráte časozberné videá
  • Jednoduché ovládanie
  • Rýchle dobíjanie a výdrž batérie až 7 hodín

Feiyu Tech G5GS je účinný a úsporný

Krútiaci moment motora stabilizátora G5GS bol oproti starším modelom zvýšený o 30 %, čo umožní stabilizátoru lepšie sa vyrovnať s vonkajšími silami, ktoré na neho počas natáčania pôsobia. Stabilizátor Feiyu Tech G5GS má vylepšené algoritmy a pracuje na výkonných čipoch. Výsledkom je zlepšenie stability motora, zvýšenie účinnosti a úspora energie. Nabíjanie je v prípade Feiyu Tech G5GS dvakrát rýchlejšie než v prípade predchádzajúcich modelov, doba činnosti na jedno nabitie je až 7 hodín.

Stabilizátor Feyiu Tech G5GS sa pohodlne ovláda

Dômyselne usporiadané ovládacie prvky zvyšujú pohodlie a komfort používania stabilizátora G5GS. Pre prípady, kedy potrebujete mierne poupraviť záber, je tu citlivý 4-cestný joystick. Hneď pod ním má stabilizátor akčné tlačidlo na prepínanie pracovných režimov a tlačidlo na selfie režim – rýchle otočenie stabilizátora o 180° na komentáre, vlastné vstupy, alebo jednoducho len selfie záznam. 

Doplňujúce informácie:
Počet osí: 3
Vertikálny sklon – hore, dolu (Tilting): 360°
Horizontálny sklon/švenkovanie – doľava, doprava (Panning): 360°
Rotácia (Rolling): 320°
Prírastok vertikálne (tilting) MIN: 2°/sec
Prírastok vertikálne (tilting) MAX: 75°/sec
Prírastok horizontálne (panning) MIN: 3°/sec
Prírastok horizontálne (panning) MAX: 150°/sec

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je tento stabilizátor kompatibilní s Canon legria HF r 706 děkuji

Diskusia a poradňa k Feiyu Tech G5GS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech G5GS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu Tech G5GS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu Tech G5GS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FeiyuTech G5GS.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií