Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

FeiyuTech AK2000S Advanced

Zobraziť katalóg
FeiyuTech AK2000S Advanced
Stabilizátor na fotoaparáty, nosnosť 2200g, výdrž 12 h, spôsob upevnenia: 1/4" závit, WiFi a Bluetooth, dotykový displej a statívová trojnožka, časozberný režim a 360° režim
Kód:  SB810z10e Produktové číslo:  FTE2000A

FeiyuTech AK2000S Advanced

Stabilizátor FeiyuTech AK2000S Advanced umožní nahrávať videá v profesionálnej kvalite

FeiyuTech AK2000S Advanced je profesionálny 3-osý stabilizátor navrhnutý na uchytenie fotoaparátov a kamier s hmotnosťou až 2,2 kg. Zariadenie vyniká nielen špičkovou stabilizáciou, ale aj rýchlou inštaláciou a pokročilými funkciami, ktoré dodajú vašim nahrávkam profesionálne parametre. FeiyuTech AK2000 disponuje intuitívnym dotykovým LCD displejom, pohodlným ovládaním jednou rukou a dlhou výdržou batérie až 12 hodín. Sada Advanced navyše obsahuje univerzálnu rukoväť,protišmykový stojan a autofokus na presnejšie ovládanie ostrenia.

Jednoduchý dizajn a rýchle vyváženie kamery

Kamerový stabilizátor FeiyuTech AK2000S disponuje 3 osami, ktoré sú vybavené zámkami pre ľahšie vyváženie pripojeného zariadenia. Rýchloupínacia doštička ARCA Quick Release 2.0 umožní rýchle pripojenie a uvoľnenie kamery počas jedinej sekundy. Pohodlný úchop zaručuje ergonomická rukoväť so štýlovým povrchom z lešteného palisandru.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora FeiyuTech AK2000S Advanced

  • Gimbál FeiyuTech umožní vytvárať kvalitné stabilizované zábery
  • Maximálna nosnosť až 2,2 kg
  • Egonomická rukoväť vylepšuje manipuláciu so stabilizátorom
  • Trojosová stabilizácia s možnosťou zamknutia osí
  • Lomená konštrukcia z ľahkej hliníkovej zliatiny
  • Intuitívne ovládanie cez dotykový LCD displej
  • Batéria s výdržou až 12 hodín
  • Maximálny rozsah naklápania: 230°
  • Maximálny rozsah sklonu: 360°
  • Maximálny rozsah otáčania: 360°
  • Rýchlosť sklonu: min 2°/s, max 75°/s
  • Rýchlosť otáčania: min 3°/s, max 150°/s

So stabilizátorom FeiyuTech AK2000S zhotovíte úžasne plynulé zábery

Výkonné motory v spolupráci s novou generáciou jadra Cortex M4 a výkonným 200 MHz procesorom zaručujú stabilizovaný obraz aj v tých najnáročnejších podmienkach. Motory s vysokým krútiacim momentom dostávajú od riadiacej jednotky až 20 000 pokynov za sekundu, takže ovládanie stabilizátora FeiyuTech AK2000S je úplne plynulé. Moderný algoritmus W6 pracuje s presnosťou uhlovej odchýlky nižšou ako 0,05° a zároveň zaisťuje plynulejší chod a rýchlejšiu odozvu.

Ľahká a skladná konštrukcia

Ručný 3-osý stabilizátor FeiyuTech AK2000S je vyrobený z ultra ľahkej zliatiny hliníka a disponuje nízkou hmotnosťou iba 1,1 kg. Gimbál navyše môžete ľahko zložiť na rozmery klasického formátu A4 a pohodlne ho tak prenášať v taške alebo v batohu.

FeiyuTech AK2000S ponúkne dotykový LCD displej

Všetky funkcie stabilizátora AK2000S je možné pohodlne ovládať pomocou intuitívnej dotykovej LCD obrazovky. Displej umožní diaľkové ovládanie parametrov fotoaparátu, ako je nastavenie zoomu, kompenzácie expozície, ISO, vyváženie bielej a iných parametrov. Navyše ho môžete uzamknúť, aby nedošlo počas manipulácie k náhodnej zmene nastavení.

Bezdrôtovo, alebo cez USB

Fotoaparáty, digitálne zrkadlovky a kamery prepojíte so stabilizátorom FeiyuTech AK2000S bezdrôtovo prostredníctvom Wi-Fi modulu alebo Bluetooth rozhrania, alebo ich prepojíte USB káblom. Ku stabilizátoru je možné pripojiť aj voliteľnú externú audio sadu na bezdrôtový záznam zvuku.


Stabilizátor FeiyuTech AK2000S Advanced ponúka kreatívne nahrávacie režimy

Profesionálny stabilizátor FeiyuTech AK2000S ponúka niekoľko kreatívnych režimov, ktoré dodajú vašim filmom profesionálne parametre. Využiť môžete napríklad režim Inception a prispôsobiť rýchlosť, počet otáčok a smer otáčania na dosiahnutie dramatického filmového efektu. Nechýba ani inteligentný časozberný režim s nastavením intervalu a času trvania záberu. Počas záznamu navyše môžete ľahko prepínať medzi selfie režimom a nahrávaním na výšku bez špeciálnehopríslušenstva.



Obsah balenia stabilizátora FeiyuTech AK2000S Advanced

  • FeiyuTech AK2000S stabilizátor
  • Univerzálne rameno
  • Motor AKFII
  • Protišmykový kovový statív
  • Nabíjacie/ovládacie káble (Sony, Canon, Panasonic, Nikon, Fuji)
  • Rýchloupínacia doštička ARCA
  • Nosný rámček objektívu
  • Prepravné puzdro

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia
Fotoaparát Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
Časozberný režim, 360° režim Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude follow focus fungovat na fotoaparátu Nikon D7100? Petr Peřináč

Bude stabilizátor kompatibilní s fotoaparátem Panasonic G9

Vlastním kameru SONY FDR AX53. Jde tato kamera na tomto gimbalu vyvážit a komunikuje přes wifi?

Diskusia a poradňa k FeiyuTech AK2000S Advanced
Príslušenstvo pre FeiyuTech AK2000S Advanced Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech AK2000S Advanced. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FeiyuTech AK2000S Advanced. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FeiyuTech AK2000S Advanced. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FeiyuTech AK2000S Advanced.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií