AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

FeiyuTech Pocket

Zobraziť katalóg
FeiyuTech Pocket
5 1 hodnotení
Outdoorová kamera – s mechanickou stabilizáciou, senzor CMOS 1/2.5" , f/2.8, 1.3" displej, Wifi, microSDXC (max. 512GB), rozlíšenie 8.Mpix, video 4K/60Hz, výdrž až 270min
Kód:  SB810z99b Produktové číslo:  FTEPOC

FeiyuTech Pocket

Outdoorová kamera FeiyuTech Pocket vám pomôže zachytiť všetky významné udalosti vo vysokej kvalite. Kamera disponuje mechanickou trojosovou stabilizáciou obrazu a podporuje nahrávanie v kvalite až 4K pri 60 fps. Umožňuje natáčať tiež spomalené zábery pri 720p kvalite alebo 120 stupňov široké zábery. FeiyuTech vytvára fotografie v kvalite 8,5 Mpx a disponuje micro SD kartou až na 512 GB, aby vám už nič nebránilo pri natáčaní. Vďaka výdrži až 4,5 hodiny vám neunikne žiadny podstatný moment a rýchle nabíjanie dodá kamere energiu už za 80 minút. FeiyuTech Pocket možno prepojiť cez WiFi s aplikáciou v telefóne na kontrolu a úpravu videí. Ovládanie je jednoduché pomocou pár tlačidiel na kamere.

Kľúčové vlastnosti outdoorovej kamery FeiyuTech Pocket

  • Kamera FeiyuTech Pocket slúži na nahrávanie kvalitných videí
  • Disponuje trojosovou stabilizáciou obrazu
  • Podporuje nahrávanie až v 4K pri 60fps
  • Možnosť vytvárania 8,5 Mpx fotografií
  • Pri 4K záberoch výdrž 3,5 hodiny
  • Pri nižšej kvalite zvládne kamera prevádzku až 4,5 h
  • FeiyuTech ponúka micro SD slot pre karty až 512 GB
  • Rýchle nabíjanie s USB-C
  • Prepojenie s telefónom pomocou vstavanej WiFi
  • Súčasťou je autofókus

Veľa funkcií v jednom

S FeiyuTech si môžete vybrať z mnohých funkcií na čo najlepšie zábery. Samozrejmosťou je autofókus a spomalený záber pri 720p. Vybrať si môžete z niekoľkých módov pre panorámu a troch sledovacích režimov s 360-stupňovým POV režimom. Na skrášlenie fotografií ponúka FeiyuTech tiež beauty mode.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
4,5 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
115 g Hotovo!
Šírka
4,05 cm Hotovo!
Výška
12,45 cm Hotovo!
Hĺbka
3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, musí se tato kamerka taky aktivovat pomocí mobilu tak jako DJI Osmo Pocket nebo je možné natáčet hned po vložení paměťové karty tak jako u jiných kamer? Děkuji za odpověď. L.B.

Vlastním túto kamerku. Som sňou veľmi spokojný ale jedna vec mi vadí! Keď skopírujem nahrávky do PC tsk zisťujem že čas nahrávky nesedí! Obvikle ke starší aj o dva a viac dní. A ani neviem kde sa to dá nastaviť. Hoci v elektronike sa mi zdá že nemávam problémy. Mám ich dosť veľa. Skúste mi niečo zistiť okolo toho. Ďakujem!

Dobrý den, je kamera voděodolná?

Diskusia a poradňa k FeiyuTech Pocket
Príslušenstvo pre FeiyuTech Pocket Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech Pocket. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FeiyuTech Pocket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FeiyuTech Pocket. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FeiyuTech Pocket.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií