Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FeiyuTech SPG 2

Zobraziť katalóg
FeiyuTech SPG 2
4,8 4 hodnotení
Stabilizátor na mobilné telefóny, nosnosť 300g, výdrž 13 h, spôsob upevnenia: prispôsobiteľné čeľuste, Bluetooth, ovládanie pomocou mobilnej aplikácie a vodotesný, 360° režim
Kód:  SB810z9b Produktové číslo:  PFY-083

FeiyuTech SPG 2

Radi fotíte či natáčate so svojím mobilom alebo kamerou? Ak áno, tak by ste mali pouvažovať nad vodoodolným stabilizátorom FeiyuTech SPG 2. Má rad vychytávok, prvou z nich je napríklad podpora automatického preklápania telefónu z horizontálnej do vertikálnej polohy. Fotenie bude veľmi pohodlné, pretože sa stabilizátor spáruje s vaším mobilom pomocou Bluetooth, takže stačí stlačiť spúšť na rukoväti pre záznam. FeiyuTech SPG 2 umožňuje aj trackovať tvár a vytvárať úchvatné 180° panoramatické fotografie.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora FeiyuTech SPG 2

  • Vodoodolný stabilizátor pre kameru alebo telefón
  • Podpora automatického preklápania telefónu
  • Stabilizátor FeiyuTech s párovaním Bluetooth, praktická spúšť
  • Trackovanie tváre, 180° panoramatické fotky
  • FeiyuTech SPG 2 s automatickou dynamickou časozbernou funkciou
  • Pevné držanie telefónu či kamery aj s obalom
  • 360° joystick s prvkom na manuálne približovanie a ostrenie
  • Automatická detekcia ťažiska vášho telefónu
  • Stabilizátor s režimom Shadow hunting
  • Kvalitný OLED displej, praktické zobrazenie parametrov natáčania

Prepracovaný stabilizátor


FeiyuTech SPG 2 sa vám bude hodiť aj vďaka dynamickej časozbernosti, stačí zadať počiatočný a koncový bod a stabilizátor sa o všetko postará. Kameru alebo smartfón stačí pripnúť na stabilizátor, a bude pevne držať, dokonca aj s puzdrom. FeiyuTech SPG 2 sa jednoducho ovláda vďaka 360° joysticku, ktorý má na sebe prvok na manuálne približovanie, ostrenie aj ovládanie gimbalu.

Model SPG 2 a jeho výhody


Stabilizátor automaticky deteguje ťažisko vášho telefónu, takže si nemusíte lámať hlavu s manuálnym nastavovaním. Poteší určite tiež režim Shadow hunting, ten sa hodí na natáčanie rýchlych akcií alebo na vytváranie efektívnych prechodov medzi scénami. Ďalšou výhodou FeiyuTech SPG 2 je kvalitný OLED displej, na ktorom zistíte všetky potrebné parametre natáčania.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia
Smartfón Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Podpora OS
Android, iOS Hotovo!

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti
Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, Vodotesný Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
360° režim Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, prosim vas chcela by som kupit pre manzela, ktory vlastny galaxy note 10+ je tento produkt vhodny k telefonu? dakujem

Dobrý den Hledám stabilizátor pro mobil Xiaomi Redmi 7 LTE a akční kameru Niceboy Vega 5 pop za dobrou cenu můj návrh od 2000-4000KČ.

Dobry den, Chcem sa opytat ci je tento stabilizator kompatibilny s mobilom Xiaomi Mi Note 10 ? Rozmery su trochu vacsie... Dakujem

dobry den, chcel by som sa spytat ci je obsahom balenia aj nadstavec na gopro kameru, v popise je uvedeny,ale pri odpovedi vyssie ste ho uz neuviedli,dakujem

Dobrý deň, čo obsahuje Vami predávané balenie FeiyuTech SPG 2? Podľa priloženého obrázku balenia je tam aj statív a nabíjačka.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je produkt feiyu tech SPG 2 kompatibilní s telefonem Xiaomi redmi note 4 4/64gb, a jestle funguje s aplikací Feiyu ON.

Diskusia a poradňa k FeiyuTech SPG 2
Príslušenstvo pre FeiyuTech SPG 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech SPG 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FeiyuTech SPG 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FeiyuTech SPG 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FeiyuTech SPG 2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií