PET PET

Fendi T-200X

Zobraziť katalóg
Fendi T-200X
Reproduktory 2.1, RMS 70W, 8 "subwoofer, Bluetooth 4.0, FM rádio, MP3 / WMA, USB, RCA, Multi-Color LED, diaľkové ovládanie
Kód:  XX787a Produktové číslo:  6924053404872 Stránky výrobcu

Fendi T-200X

Reproduktory Fendi T-200X predstavujú elegantné riešenie, nielen ak chcete vstavané reproduktory svojej televízie nahradiť niečím výkonnejším. Zostavu tvoria dva satelity, v každom z nich nájdete po dvoch 2 '' meničoch, a subwoofer s 8 '' basovým reproduktorom. Súhrnný výkon 70 W a LED podsvietenie poriadne rozprúdi atmosféru vo vašej obývačke. Keď k tomu pridáte vstavané FM rádio, USB vstup a možnosť púšťať cez Bluetooth skladby zo svojho telefónu či tabletu, zábava dostane úplne nový rozmer.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonná 2.1 repro zostava
  • 2 × satelit o výkone 17,5 W, 1 × 35W subwoofer
  • Možnosť streamovanie z telefónu či tabletu cez Bluetooth 4.0
  • USB vstup - možnosť prehrávania MP3 a WMA formátu
  • Vstavaný FM tuner, pamäť až na 100 staníc
  • LED podsvietenie subwoofera
  • Možnosť spojiť satelity do horizontálneho Soundbar
  • Diaľkové ovládanie

Viac možností rozmiestnenia

Okrem elegantného dizajnu, ktorý skvele sadne do každej obývacej izby alebo počítačového brlohu, ponúkajú Reproduktory Fendi T-200X aj nebývalo široké možnosti umiestnenia. Satelity môžete totiž inštalovať klasicky na výšku vedľa televízie alebo monitora. Alebo je možné spojiť do štýlového SoundBar a ten horizontálne uchytiť pod obrazovku. Nielen, že ušetríte miesto, ale tiež to vyzerá naozaj štýlovo.

Streamujte a laďte

Chcete si prehrať pesničku z mobilu alebo tabletu? Nie je nič jednoduchšie ako zostavu spárovať s vaším zariadením pomocou Bluetooth 4.0 s dosahom až 15 m a vypočuť si všetko s hutným zvukom v krištáľovo čistej kvalite. Už vás songy v pamäti telefónu omrzeli? Vstavaný rádio tuner s pamäťou na 100 staníc sa postará o ďalšie hodiny zábavy, ktoré si užijete bez toho budete musieť vstať z gauča, pretože všetko vyriešite stlačením tlačidla na diaľkovom ovládaní.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fendi T-200X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FENDA T-200X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fend T-200X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fend T-200X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fendi T-200X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií