AD elektro

Fenix UC52

Zobraziť katalóg
Fenix UC52
5 3 hodnotení
Baterka so svietivosťou 3100 lm, dosvit 253 m, 1 ks LED diód, maximálna doba svietenia 50000 h, vodoodolná podľa IP68, napájanie: akumulátor × 1×, hmotnosť 276g
Kód:  SPTzah0113 Produktové číslo:  6942870305622 Stránky výrobcu

Fenix UC52


Výkonné nabíjacie svietidlo UC52 značky Fenix

Ak radi podnikáte výlety do prírody, ktoré sa často pretiahnu až do zotmenia, určite by vám nemalo chýbať kvalitné svietidlo. Fenix UC52 je nepostrádateľným pomocníkom pri kempovaní a najrôznějších outdoorových aktivitách. Ponúkne obrovský svetelný tok až 3100 lúmenov a dosvit až 253 metrov. Tento model svietidla využíva moderné LED Cree XHP70 s odtieňom denného svetla (5 500 – 6 500 K) so životnosťou 50 000 hodín.   Napájanie svietidla zabezpečuje integrovaný Li-Ion akumulátor s kapacitou 25,2 Wh. Ten je zostavený z dvoch článkov 18650 s kapacitou 3 500 mAh a nabíja sa cez micro USB konektor zabudovaný priamo vo svietidle. Akumulátor je samozrejme súčasťou balenia, takže svietidlo ľahko sprevádzkujete hneď po zakúpení. Svietidlo sľubuje kapacitu až 82 hodín v závislosti od zvoleného režimu. Podľa situácie si môžete vyberať zo siedmich režimov výkonu, vrátane stroboskopických zábleskov a SOS režimu pre krízové situácie.


Vysoko odolné a precízne vyhotovenie

Svietidlo Fenix UC52 je vyrobené z tvrdeného leteckého hliníka a aj jeho povrch je veľmi odolný, takže sa len tak ľahko nepoškriabe. Vďaka tejto konštrukcii je svietidlo nárazuvzdorné pri páde z výšky až 1 metra, ďalej úplne prachuvzdorné a vodotesné podľa štandardu IP68. Nebude tak vôbec vadiť, keď vás vonku zastihne prudký dážď, aspoň svietidlu nie. Dokonca ho môžete ponoriť až do dvojmetrovej hĺbky.


Optimalizujte výkon a kapacitu svietidla pomocou režimov svietenia

Celkom máte na výber zo siedmich svetelných režimov s rôznymi hodnotami svetelného toku. Svietidlo si navyše zapamätá, ktorý režim ste nastavili ako posledný a v tomto režime sa opäť zapne (neplatí pre zábleskové režimy).

Li-Ion  akumulátor 25,2 Wh:

3 100 lúmenov (42 minút)
1 000 lúmenov (2,75 hodiny)
350 lúmenov (8,25 hodiny)
100 lúmenov (27,5 hodín)
15 lúmenov (82,5 hodín)
Stroboskop 1 000 lúmenov
SOS režim 100 lúmenov


Jednoduché a účelné

Ovládanie svietidla Fenix UC52 je intuitívne a veľmi pohodlné prostredníctvom dvoch tlačidiel. Na zapnutie a vypnutie stačí podržať spodné tlačidlo. Potom už len prepínate stále režimy svietenia krátkym stlačením tlačidla. Stroboskop a SOS režim aktivujete stlačením horného tlačidla. Po stlačení spodného tlačidla sa dostanete späť do posledného režimu stáleho svietenia. Keď pri vypnutom svietidle podržíte horné tlačidlo asi na pol sekundy, svietidlo sa zapne rovno do stroboskopického režimu. Ak budete chcieť zistiť stav nabitia akumulátora, pri vypnutom svietidle krátko stlačte horné tlačidlo. Tým sa na pár sekúnd aktivuje OLED displej a ukáže vám percentá nabitia batérií.


Vybavené praktickými funkciami

Na dobíjanie svietidla Fenix UC52 vám stačí bežný micro USB kábel, ktorý zapojíte priamo do svietidla. Úplne vybitý Li-Ion akumulátor sa nabije približne za 5 hodín. Svietidlo môžete dobíjať kedykoľvek, pretože Li-Ion akumulátor netrpí pamäťovým efektom. Fenix pamätá aj na bezpečnosť, preto baterku UC52 vybavil inteligentnou ochranou proti prehriatiu. V prípade, že sa svietidlo zahreje na viac ako 65 °C, automaticky zníži výkon na polovicu režimu Turbo. Potom, čo sa ochladí, samo zase výkon zvýši. Navyše je možné uzamknúť ovládacie tlačidlá, vďaka čomu sa svietidlo samovoľne nezapne napríklad pri prevoze v batožine. Na uzamknutie pridržte dve tlačidlá po dobu 3 sekúnd. Odomknete ich rovnakým spôsobom.


Vyrobené so zmyslom pre detail

Určite oceníte prehľadný informačný OLED displej, z ktorého vyčítate stav nabitia akumulátora, aktuálny režim svietenia a zostávajúci čas svietenia pre tento režim. Cez displej môžete sledovať aj priebeh nabíjania. Svietidlo Fenix UC52 vás poteší aj kompaktnými rozmermi 15,3 × 4,2 × 2,6 centimetrov. Výhodou je aj nízka hmotnosť 276 gramov vrátane akumulátora.


Na každú príležitosť

Svietidlo Fenix UC52 je ideálne najmä pre pohyb v náročnom teréne, či pri pátracích operáciách. Uplatnenie nájde aj v domácnosti, na chate, alebo v aute pre nepredvídané situácie, napríklad na výmenu pneumatík vo večerných hodinách. Konštrukcia svietidla UC52 je mimoriadne odolná, vďaka čomu sa tento praktický svetelný pomocník bude skvele hodiť napríklad členom horskej služby, strážcom objektov, alebo pracovníkom v priemysle.


Obsah balenia

Svietidlo Fenix UC52 s integrovaným akumulátorom
Textilné puzdro na opasok
Pútko na ruku
Nabíjací USB kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fenix UC52
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix UC52. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fenix UC52.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií