Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FIBARO Home Center 2

Zobraziť katalóg
FIBARO Home Center 2
5 6 hodnotení
Centrálna jednotka slúžiaca na ovládanie systému inteligentnej domácnosti, pripojenie pomocou Z-Wave, komunikácia cez Google Assistant a Amazon Alexa, kompatibilná s Android a iOS, ovládanie v slovenčine a angličtine, napájanie sieťové
Kód:  FIBR01a Produktové číslo:  FIB-FGHC2 Stránky výrobcu

FIBARO Home Center 2


Maximálne možnosti inteligentnej domácnosti

Vďaka Home Center 2 môžete využiť služby inteligentnej asistentky Lili či VoIP komunikáciu. Zásadná je ale podpora programovacieho jazyka Lua a teda možnosť nasadiť softvér na mieru, čo ocenia najmä ľudia s nadštandardnými požiadavkami.

vypnuté
 Fibaro Home Center 2
 

vypnuté
Procesor Intel Atom 1,6 GHz
 

Procesor Intel Atom 1,6 GHz

Home Center 2 je oveľa rýchlejší ako ostatné Z-Wave brány na trhu. Komunikácia vo vnútri siete je dramaticky stabilnejšia, čo má za dôsledok okamžitú odozvu na príkazy odoslané používateľom domácej automatizácie.

vypnuté
4 GB MLC disk pro obnovení
 

4 GB MLC disk pre obnovenie

Každé Home Center 2 obsahuje disk pre obnovu so zálohou jedinečnej inštalácie systému z dôvodu prísnej ochrany proti vniknutiu do systému. Ďalšou výhodou je rýchla a jednoduchá obnova pre prípad chyby.

vypnuté
1 GB RAM, 2 GB SLC HDD
 

1 GB RAM, 2 GB SLC HDD

Veľká pamäť v spojení s výkonným procesorom zaistí rýchlu komunikáciu medzi zariadeniami bez kompromisov v možnostiach a vybavenosti systému. Budete mať dostatok pamäte aj pre nové funkcie v budúcnosti.


vypnuté
 Fibaro Home Center 2
 

Výnimočný hliníkový plášť

Dôraz je kladený na dizajn a kvalitu spracovania. Plášť Home Center 2 je vyrobený z čistého hliníka. Preto ho nemusíte schovávať niekde v skrini.


Rýchle a jednoduché zapojenie

Stačí pripojiť napájanie a kábel počítačovej siete a do dvoch minút je Home Center 2 pripravený k činnosti. Pre prístup k ovládaciemu panelu nepotrebujete nič inštalovať: stačí zadať IP adresu jednotky do webového prehliadača.

vypnuté
 Fibaro Home Center 2
 

vypnuté
 Fibaro Home Center 2
 

Nové možnosti vďaka "spojeným zariadeniam"

Funkcia Linked Devices umožňuje spojiť viac zariadení v jedno virtuálne a skombinovať ich funkcie. Napríklad termostaty so snímačom teploty a vlhkosti. Môžete tak ovládať viac zariadení naraz a sprehľadniť si používateľské rozhranie.


Všetok komfort vo vašich rukách

Používateľské rozhranie uľahčuje ovládanie zariadení vykonávajúcich rovnakú činnosť - kúrenie, klimatizácia, zavlažovanie. Vďaka panelom zariadenia môžete ľahko naplánovať činnosti pre skupiny zariadení v závislosti na čase či na tom, ktorý deň v týždni je.

vypnuté
 Fibaro Home Center 2
 

vypnuté
 Fibaro Home Center 2
 

Geolokalizácia

Ďalšia unikátna schopnosť jednotky je nájdenie členov vašej rodiny. Vždy viete, kde práve sú vaše deti, bez toho aby ste im museli volať. Home Center 2 vám ukáže ich pozíciu na mape. Stačí mať v telefóne aplikáciu Fibaro.


Nastavte si vlastné scenáre

S Home Center 2 máte rozšírený prístup k scénam. Teraz si ich sami môžete nadefinovať takmer bez obmedzenia. Vytvárajte podmienky závisiace na ľubovoľnej premennej ako počasie, udalosť, čas od udalosti a podobne.

vypnuté
 Fibaro Home Center 2
 
 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
Z-Wave Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Protokol
Z-Wave Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
230 Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

musí HUB připojovat k routeru ethernet kabelem nebo mohu pro připojení použít WIFI, kterou tento HUB disponuje?

Je tento system kompatibilny s nejakymi SMART ziarovkami (napriklad Phillips Hue). Nevidel som totizto, aby Fibaro vyrabalo nejake smart ziarovky.

Je možné pri pripojení IP kamery aj s daným zariadením nejako nahrávať záznam na disk? Alebo to slúži čisto len na prepojenie IP kamery a môžem nahliadnuť cez aplikáciu ako na živý prenos?

Jak je to se zárukou když si zařízení montuji sama doma?

Mám dotaz ke kompatibilitě s Apple Homekit. Pokud zařízení není licencované společností Apple pro spolupráci s Homekit a umožňuje pouze  nějakou spolupráci přes aplikaci, či jakési rozšíření pomocí samostatné aplikace (která zjevně zpřístupní jen nějaké funkce) ke stažení v iTunes jako ,,Fibaro for Homekit Conected Devices", s jakými omezeními musím počítat? Je možné, že v případě vydání novějšího iOS nemusí být dnes dostupné funkce jako zejména ovládání přes Siri dostupné? Rád bych totiž měl pořádek ve svých smart řešeních, takže mi záleží na tom, aby jednotlivé fibaro-periferie byly zobrazovány v nové kartě Domácnost v ovládacím centru (spodní lišta) iOS 10. Děkui za odpověď

Co umí tato stanice navíc od stanice Lite za 7600,-?

Diskusia a poradňa k FIBARO Home Center 2
Príslušenstvo pre FIBARO Home Center 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO Home Center 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIBARO Home Center 2.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií