Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

FIBARO Home Center Lite Starter Pack

Zobraziť katalóg
FIBARO Home Center Lite Starter Pack
Centrálna jednotka slúžiaca na ovládanie systému inteligentnej domácnosti, pripojenie pomocou Z-Wave, komunikácia cez Google Assistant a Amazon Alexa, kompatibilná s Android a iOS, ovládanie v slovenčine a angličtine, napájanie sieťové
Kód:  FIBR010aS Stránky výrobcu
FIBARO Home Center Lite Starter Pack Predaj skončil

FIBARO Home Center Lite Starter Pack


Neuveriteľne kompaktný mozog domácnosti Fibaro Home Center

Miniaturizácia, minimalizmus a moderný dizajn sa snúbi v Home Center Lite Starter Pack. Sadu stačí zapojiť a je pripravená na použitie. Ak chcete spravovať svoj domov na diaľku, stačí pripojiť tiež sieťový kábel k hlavnej jednotke.

 Fibaro Home Center Lite

 Fibaro Home Center Lite

Väčšia kontrola nad domácimi multimédiami s Fibaro Home Center

Nová súprava Home Center Lite Starter Pack umožňuje väčšiu integráciu domácich multimédií. Ovládajte váš TV, domáce kino, Hi-Fi a ostatné s Fibaro aplikáciou.


Správa napájania Fibaro Home Center

Vďaka vstavanej funkcii pre správu spotreby, môžete sledovať históriu aj aktuálnu spotrebu energie a rozpoznať zariadenie, ktoré má najvyššiu spotrebu. Podrobné štatistiky sú spracované do jasne zrozumiteľných grafov.

 Fibaro Home Center Lite

 Fibaro Home Center Lite

Fibaro Home Center Lite objaví rôzne nebezpečenstvá

Fibaro Home Center Lite vás bude okamžite informovať o hroziacom požiari, povodni alebo úniku plynu. Uzavrie vodu v prípade netesniaceho potrubia. Pri poškodení prívodu plynu doma vyvetrá a informuje vás o tom. V prípade, že objaví pokus o vlámanie, automaticky spustí alarm.


Magická záhrada

Home Center Litezaleje záhradu presne vo chvíli, keď to bude potrebné. Navyše, v závislosti na počasí tiež správnym množstvom vody. Nenechá vaše rastliny uschnúť v horúcom dni a zabráni prílišnému zalievaniu, keď je vlhko.

 Fibaro Home Center Lite

 Fibaro Home Center Lite

Teplota akú chcete

Najmä za chladných zimných dní nie je nič lepšie, než sa vrátiť do vyhriateho domova. Fibaro Home Center Lite začne včas, akurát než sa vrátite domov. Nastavte si teplotu v izbe po ráne tak, aby sa vám ľahšie vstávalo z postele. Na noc si nastavte teplotu, pri ktorej sa vám bude dobre zaspávať.


Geolokácia

Váš domov vždy vie, kde vy a vaši rodinní príslušníci práve sú. Keď opustíte domov, systém vypne nepotrebné zariadenia. Alebo simuluje vašu prítomnosť, aby odradil zlodejov. Pri výpočte spiatočnej cesty, bude systém upravovať teplotu a spustí naprogramované scenáre.

 Fibaro Home Center Lite

 Fibaro Home Center Lite

Kontrola a ovládanie spotrebičov, okien i dverí

Nezabudli ste na niečo? Vypnúť žehličku, zavrieť dvere od garáže, zatiahnuť žalúzie? Stavy všetkých senzorov, zariadenia a ich ovládanie máte na jednom mieste: vo vašej dlani!


Celá história Fibaro Home Center vo vašich rukách

S Fibaro systémom môžete sledovať, koľko času vaše deti strávia pri televízore, počítači alebo hernej konzoly. Vytvorte rozvrhy alebo diaľkovo ovládajte prevádzku zariadenia.

 Fibaro Home Center Lite

 Fibaro Home Center Lite

Oznámenie na mobil

O všetkom, čo sa v dome stane, viete okamžite, nech ste kdekoľvek. HCL dokáže odoslať push notifikáciu či SMS správu na váš tablet či mobilný telefón.


Kľúčové vlastnosti sady Fibaro Home Center Lite Starter Pack

  • Obsahuje Fibaro Home Center Lite + 2× Fibaro FIB-FGWPE-102
  • Správa až 230 zariadení
  • Výkonný a úsporný procesor Cortex A8
  • Komunikácia cez Z-Wave a Ethernet

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
Z-Wave Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Protokol
Z-Wave Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
230 Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIBARO Home Center Lite Starter Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO Home Center Lite Starter Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center Lite Starter Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center Lite Starter Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIBARO Home Center Lite Starter Pack.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií