AlzaBoxy Q1 Aplikace

FIBARO Žalúziový

Zobraziť katalóg
FIBARO Žalúziový
5 1 hodnotení
Smart Switch – bezdrôtový, pre ovládanie roliet, žalúzií, markíz, brány a ďalších zariadení s jednofázovými striedavými motormi so schopnosťou sledovania aktuálnej pozície
Kód:  FIBR03g Produktové číslo:  FIB-FGR-222 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIBARO Žalúziový

Vlastníte veľký rodinný dom či firmu s množstvom okien vybavených roletami, priestorov s markízami a niekoľkými vstupmi? Uvítali by ste zlepšovák, ktorým by ste mohli ovládať všetky zariadenia s jednofázovými striedavými motormi naraz? Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali kladne, určite oceníte bezdrôtový žalúziový modul značky Fibaro. Umožní vám jednoducho a pohodlne riadiť chod všetkých vyššie uvedených zariadení pomocou jedného tlačidla alebo mobilnej aplikácie. V celej miestnosti či budove ich môžete napríklad naraz roztiahnuť či zatiahnuť. Súčasne ponúka sledovanie aktuálnej pozície, teda budete mať dokonalý prehľad o polohe všetkých žalúzií alebo brán. Po prepojení s ďalšími senzormi možno zapojiť automatické ovládanie podľa vonkajšieho svetla, pohybu v dome alebo počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • Riadenie chodu všetkých zariadení s jednofázovými striedavými motormi iba jedným tlačidlom alebo mobilnou aplikáciou
  • Dokonalý prehľad o aktuálnej pozícii všetkých roliet, žalúzií alebo brán v miestnosti alebo budove
  • Presné polohovanie
  • Automatické ovládanie podľa počasia, pohybu v čase alebo svetla
  • Meria celkovú aj momentálnu spotrebu energie

Presné polohovanie

Okrem perfektného prehľadu o celkovej situácii modul Fibaro zaisťuje aj plnú polohovateľnosť, ktorá funguje s mechanickými aj s elektronickými koncovými spínačmi. V prípade žalúzií možno dokonca aj naklápať lamely, buď pomocou vypínača, alebo bezdrôtovo cez riadiacu jednotku či iné Z-Wave zariadenie. Problémom nie je ani prepojenie pre skupinové ovládanie a automatické akcie. Okrem toho všetkého táto šikovná vecička zvláda aj merať spotrebu energie - celkovú aj momentálnu.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
Z-Wave Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Pripojenie

Protokol
Z-Wave Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Cez centrálnu jednotku Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Žalúzie, Rolety Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko diaľkové ovládanie žalúzií a roliet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje tento výrobek Apple homekit(Apple tv)? Děkuji

Dobrý den, je možné ovládat Roller shutter přes bluetooth nebo k němu potřebuji i nějaké jiné zařízení? Mám venkovní žaluzie připojené na přímo ovládané pouze dálkovým ovladačem - nahoru/dolů/stop postrádám, ale jakýsi časovač pro otevření/zavření. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, mám doma venkovní žaluzie, které se ovládají vypínačema (nahoru a dolů) a musí se neustále držet. Bohužel, to mi vadí a snažím se najít jiné řešení, jak bych mohl dané žaluzije ovládat. Chtěl bych se zeptat proto zeptat, zda tento produkt dokáže nahradit aktuální funkčnost? (instalované žaluzie jsou stále v záruce, tak bych do nich chtěl dělat minimální zásah) Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k FIBARO Žalúziový
Príslušenstvo pre FIBARO Žalúziový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO Žaluziový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Modul FIBARO Jalousie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Modul FIBARO Jalousie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIBARO Blind redőnyvezérlő.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií