Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

fifthplay Smoke & Water Starter kit

Zobraziť katalóg
fifthplay Smoke & Water Starter kit
Centrálna jednotka oblasť využitia: zabezpečenie, pripojenie: WiFi 2,4 GHz a rádiové vlny, kompatibilná s Android a iOS
Kód:  FTPa04 Produktové číslo:  FP06-0410Z-0042 Stránky výrobcu
fifthplay Smoke & Water Starter kit Predaj skončil

fifthplay Smoke & Water Starter kit

Výhodná sada centrálnej jednotky Fifthplay Gateway, detektora vody a dymu. Centrálna jednotka Z-Wave zabezpečuje pripojenie k internetu a združuje inteligentné zariadenia, ako sú napr. rôzne senzory, detektory a ďalšie. K riadiacej jednotke môžete pristupovať odkiaľkoľvek a kedykoľvek pomocou webového rozhrania alebo mobilnej aplikácie Homeplay, dostupnej pre zariadenia Android alebo iOS. Aplikácia taktiež umožňuje vytvorenie viacerých profilov, teda domácnosť môže sledovať každý člen rodiny. Všetka inštalácia samotnej jednotky a spárovanie s ďalším príslušenstvom je také jednoduché, že ju zvládne naozaj každý. 

Kľúčové vlastnosti centrálnej jednotky Fiftplay Gateway

  • Cenovo výhodný set centrálnej jednotky a detektorov
  • Možno spárovať s ďalším príslušenstvom
  • Kompatibilita s Android a iOS
  • Komunikácia pomocou Z-Wave
  • Jednoduchá inštalácia
  • Prístup skrze internetové rozhranie

Detektor dymu a vody Fifthplay v balení

Fifthplay Water Detector je inteligentný detektor vody, ktorý stačí umiestniť do blízkosti práčky, pod umývadlo alebo kamkoľvek inam, kde hrozí únik vody. V prípade detekovania vody vás okamžite upozorní pomocou aplikácie, SMS alebo emailu. Upozornení budete taktiež vizuálnym aj akustickým signálom. Rovnako tak vás upozorní aj detektor dymu v prípade požiaru Fifthplay Smoke Detector. 

Mobilná aplikácia je voľne dostupná pre zariadenia s iOS a Android. Aj vďaka týmto detektoům budete môcť rýchlo zasiahnuť a zabrániť tak veľkým škodám ako na vašom, tak aj cudzom majetku. Tieto snímače sú založené na technológii Z-Wave a je potrebné ich prepojiť s centrálnou jednotkou Fifthplay Gateway, taktiež podporujúcou technológiu Z-Wave.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Rádiové vlny Hotovo!
Protokol
Z-Wave Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Rádiové vlny Hotovo!
Protokol
Z-Wave Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
Dymu, vody Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky detektory hladiny vody
» Všetky inteligentné detektory dymu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem branu a smart plugs. V navode pise ze si mam stahnout aplikaci ČSOB NaDoma v Apple AppStore. Zadna takova aplikace, ale neexistuje. V manualu je take jeste uvedena url: Odkaz do neznáma ktere taky nejede. Vyrobce fifthplay taky nema zadnou aplikaci. Co ted?

Dobrý den.Předem moc děkuji za odezvu. Jakou Wifi kameru lze s tímto přístrojem spárovat,aby bylo možné sledovat obraz na dálku v pohodlí domova? Děkuji Tesař

Diskusia a poradňa k fifthplay Smoke & Water Starter kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si fifthplay Smoke & Water Starter kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte fifthplay Smoke & Water Starter kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte fifthplay Smoke & Water Starter kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: fifthplay Smoke & Water Starter készlet.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií