Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

FiiO F9 black

Zobraziť katalóg
FiiO F9 black
Slúchadlá – do uší, trojmeničové kovové hybridné špunty, 3-tlačidlový headset, odpojiteľný kábel, klasické aj symetrické pripojenie, frekvenčný rozsah 15 – 40000Hz, citlivosť 106dB/mW, impedancia 28 ohmov, hmotnosť 21g, 2× kábel 1.2m, konektor 3.5/2.5 Jack priamy
Kód:  FII035d Produktové číslo:  6953175740094

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FiiO F9 black

Pre tých, ktorí hľadajú slúchadlá, ktoré dosahujú prvotriedny zvuk v celom výškovom rozsahu, sú FiiO F9 Black doslova trefou do čierneho. Ich meniče sú vyrobené z ľahkého a zároveň pevného nanokompozitu. Vďaka nemu umožňujú oveľa lepší basový prednes ako iné modely slúchadiel. Maximum pohodlia zaisťuje konštrukcia, určená na nosenie okolo uší a koncovky v troch veľkostiach. FiiO F9 Black navyše dostanete s dvoma typmi káblov, ktoré môžete striedať podľa momentálnych potrieb.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel FiiO F9 (Black)

  • Špunty určené na nosenie okolo uší
  • Tri typy meničov pre dosiahnutie prvotriedneho zvuku v celom frekvenčnom rozsahu
  • Obsahujú dva odpojiteľné káble s 2,5 mm alebo 3,5 mm prípojkou
  • Dodávané s vodotesným puzdrom a dvoma typmi náušníkov
  • Certifikácia Hi-Res Audio garantuje prvotriedny prednes
  • Dôkladne testovaná životnosť aj kompatibilita

Dva typy káblov ponúkajú rôzne benefity

Ak sú slúchadlá FiiO F9 Black niečím výnimočné, potom sú to ich dva odpojiteľné káble s MMCX konektorom. Symetrický kábel s 2,5 mm prípojkou má oddelený pravý a ľavý kanál: vďaka tomu pri počúvaní postrehnete oveľa viac zvukových detailov. Nadstavbou kábla s 3,5 mm prípojkou je zase diaľkový ovládač na prepínanie skladieb a nastavovanie hlasitosti alebo integrovaný mikrofón. Ten skvele využijete pri handsfree telefonovaní.

FiiO F9 myslí na poslucháčov, ktorým záleží na detailoch

Rozdiely v počúvaní ponúknu slúchadlá FiiO F9 Black aj vďaka rôznym typom náušníkov. Súprava pre lepšie basové počúvanie vyzdvihne najmä tie skladby, ktoré stoja na nižšie položených tónoch. Sekundárne náušníky potom slúžia na počúvanie výškovo vyváženejších skladieb. Ideálne sú však aj pri sledovaní filmov alebo seriálov. Silné stránky slúchadiel uzatvára dlhá životnosť alebo vodoodolné puzdro, ktoré je súčasťou príslušenstva.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FiiO F9 black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO F9 black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií