PET AD homeoffice

FiiO M3K silver

Zobraziť katalóg
FiiO M3K silver
4,4 5 hodnotení
MP3 prehrávač pamäťová karta až 2048GB, audio formáty: FLAC, WAV, WMA, APE, Apple Lossless a DSD, doba počúvania až 26h, 2" displej s rozlíšením 240 × 320, typ displeja: IPS,
Kód:  FII012a6 Produktové číslo:  6953175760351 Stránky výrobcu

FiiO M3K silver

FiiO M3K silver je miniatúrny prenosný digitálny prehrávač (DAP) s možnosťou nahrávania. Rovnako ako u prehrávačov vyššieho radu tejto značky disponuje M3K samostatným procesorom Ingenic X1000E a dedikovaným DAC AK4376A. Dizajn nápadne pripomína koncepciu modelu X1 druhej generácie. Ovládanie zaisťuje päť dotykových tlačidiel, touchpad a mechanické tlačidlá na bokoch prístroja. Ak teda hľadáte prehrávač v kompaktnom tele a s kvalitným zvukom, bude FiiO M3K ideálnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti bezstratového FLAC prehrávača FiiO M3K silver

  • Bezstratový prehrávač za skvelú cenu
  • Hliníkové telo + predný panel z tvrdeného skla
  • Hlasitosť v 60 krokoch a vyváženie kanálov
  • 2" grafický IPS displej (rozlíšenie 320 × 240 pixelov)
  • Využitie ako USB DAC s asynchrónnym prenosom
  • Čierne silikónové puzdro v balení
  • Podpora microSD až 2 TB
  • Dotykové + fyzické tlačidlá
  • Výdrž prehrávania až 26 hodín
  • 5-pásmový ekvalizér

FLAC prehrávač s príjemným prostredím

Na jedno nabitie vydrží prehrávač FiiO M3K silver až 26 hodín pri prehrávaní hudby a v pohotovostnom režime dosahuje výdrž až 38 dní. Tešiť sa môžete aj na farebný IPS displej s uhlopriečkou 2". Zariadenie môžete tiež využiť ako USB DAC s asynchrónnym prenosom až do 192 kHz/24 bit.

Prehrávač disponuje tiež inovovaným používateľským prostredím na báze Linuxu, ktoré je graficky podobné Androidu. Nechýba ani funkcia nahrávania pomocou vstavaného mikrofónu. FiiO M3K silver má slot na microSD karty s kapacitou až 2 TB. Konektor micro USB navyše podporuje funkciu OTG.

Podporované formáty:

DSD: DSD64 (.iso, .dsf, .dff)
APE (Fast): 192 kHz/24 bit
APE (Normal): 96 kHz/24 bit
APE (High): 96 kHz/24 bit
FLAC: 192 kHz/24 bit
WAV: 384 kHz/32 bit
Aiff: 192 kHz/24 bit
Aif: 192 kHz/24 bit
WMA Lossless: 48 kHz/24 bit
Apple Lossless: 192 kHz/24 bit


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupi jsem tento výrobek. Nikde v manuálu není uvedeno, jak se vkládá SD karta. Pouze je na obrázku vyznačeno kam, ale už ne jak. Vkládá se do přístroje rovnou nebo se nejdříve umisťuje do nějakého nástavce (který mi ale dodám nebyl). Děkuji.

Dobrý den, má zařízení funkci balance? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, pri prehrávaní audioknihy na pokračovanie , začne prehrávať, tam kde som naposledy skončila, alebo to načítava vždy od začiatku ? Ďakujem

dobry den; prehra sj format mp3 alebo len spominane? diki moc

Dobrý den, má tento přehrávač funkci "balance", tj. nastavení rozdílné hlasitosti do jednotlivých sluchátek? Děkuji

Dobrý den,zakoupil jsem Mp3 s češtinou,přístroji selhal softwer dali mi tam jiný ale bez ČZ jazyka.Je mi 70 a mám dost zkušeností s elektronikou.Nikdo mi nevěří že tam byl český jazyk.Co s tím.Pavel

Lze řídit pořadí přehrávání skladeb? Myslím tím, zda po sobě jdou tak jak jsou v pořadí v seznamu, nebo zda-li jde nastavit přehrávání na přeskáčku. A pokud jsou stáhnuté v albech, jestli musím pouštět jen jedno album, nebo jestli můžu přehrávat všechnu stáhlou hudbu.

Dobrý deň zakúpila som si u vás prehrávač Fiio m3k updatovala som všetko ako bolo potrebné vložila som si do ružový šum vaw no prehrávač mi šiel tak jeden deň a potom mi to vždy na 40 sekunde zasekne a už nehrá dokonca mi zasekne úplne celý prehrávač a musím ho resetovat ale ani po resetovani mi to prehrávať nejde znovu mi to zasekne ma 40 sekunde neviem co mam stým urobiť ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, dnes jsem si zakoupil tento přehrávač. V návodu se píše o USB DAC. Je to poprvé, co o něm slyším. V rychlosti jsem si vygooglil, že má jít o jakousi "vychytávku", která zlepšuje kvalitu zvuku tím, že ho převádí z digitálu zpět do analogu. Je to skutečně na zvuku tak znát? A co mám dělat, abych tuto funkci aktivoval? Děkuji předem za odpověď a případné další informace o USB DAC.

Nedopatrením sa mi podarilo namiesto anglického jazyka nastaviť nejaké znaky. Dá sa to vrátiť do továrenských nastavení? Prípadne ako nastavím jazyk? Ďakujem.

12
Diskusia a poradňa k FiiO M3K silver
Príslušenstvo pre FiiO M3K silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO M3K silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FiiO M3K ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií