Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Fitbit Charge HR Small Tangerine

Zobraziť katalóg
Fitbit Charge HR Small Tangerine
Fitness náramok bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatický spánkový režim, aktívny minúty, čas, ID volajúceho, budík, tepová frekvencia), veľkosť S (14-15.5cm), vodeodolný náramok, OLED displej, Bluetooth 4.0 dosah 20 metrov, USB, výdrž batérie 5 dní
Kód:  FTB002e6d1ca Produktové číslo:  FB405TAS-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fitbit Charge HR Small Tangerine Predaj skončil

Fitbit Charge HR Small Tangerine

Pokročilé monitorovacie funkcie

Máte radi elektronické hračky a baví vás kompletne monitorovať svoje aktivity? Fitbit Charge HR Small Tangerine je vodeodolný náramok, ktorý padne na ruku ako uliaty a motivuje užívateľa k viac pohybu. Vďaka inovatívnym senzorom rozozná chôdzu od behanie, ale zvládne aj kontrolovať ako dlho a kvalitne spíte. Presne spočíta počet krokov, spálené kalórie a určí aj trvania jednotlivých udalostí. Oproti modelu Charge je obohatený o senzor srdcového tepu. Tiché vibrácie zastanú funkciu budíka a spríjemní vám raní vstávanie. Po spojení s telefónom OLED displej zobrazí nielen ikonu aktivity alebo počet krokov, ale aj ID volajúceho.

Synchronizácia do aplikácie

Automatická bezdrôtová synchronizácia pomocou Bluetooth 4.0 s počítačom alebo s niektorým z viac ako 120 podporovaných chytrých telefónov umožní prezeranie detailných dát v tabuľkách a grafoch skrze Fitbit aplikáciu (kompatibilitu s aplikáciou Fitbit zistíte tu). Tá zhromažďuje synchronizované údaje a poskytne vám aj mesačné prehľady o aktivitách a sprostredkuje zdieľanie vašich výkonov medzi vašich priateľov. Za každý prekonaný cieľ či míľnik budete ocenení virtuálnymi odznaky.

Dlhú výdrž batérie

Minútové zaznamenané dáta náramok uchová až 7 dní, denné záznamy až 30 dní. Charge HR náramok je vyrobený z pružného, \u200b\u200bodolného elastoméru, podobnému tomu, ktorý ich používa u mnohých športových hodiniek. Zapínací mechanizmus pevne drží a ľahko sa rozpája. Fitbit Charge HR sa chváli extra dlhou výdržou batérie, ktorá sa šplhá až na 5 dní prevádzky .

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
Lithium-polymér batéria
Výdrž na jedno nabitie: až 5 dní
Doba nabíjania: 1-2 hodiny

Systémové požiadavky:
Bluetooth 4.0
Nainštalovaná aplikácia Fitbit
Android zariadenia
iOS zariadenia
Windows Phone zariadenia
(Kompletný zoznam podporovaných zariadení nalezneze tu )

Vnútorný obvod náramku:
140 - 165 mm

Obsah balenia:
Športtester
Senzor srdcového tepu
Bezdrôtový USB kľúč
Nabíjací kábel

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fitbit Charge HR Small Tangerine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Charge HR Small Tangerine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Charge HR Small Tangerine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Charge HR Small Tangerine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FitBit Charge HR aktivitásmérő - narancssárga, "S"-méret.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií