Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

FIXED BOOM True Wireless

Zobraziť katalóg
FIXED BOOM True Wireless
4,1 23 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, menič 14mm
Kód:  FXDsl01 Produktové číslo:  FIXTW-BOM-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIXED BOOM True Wireless

FIXED BOOM True Wireless

Bezdrôtové slúchadlá FIXED BOOM pre skutočných milovníkov hudby

Slúchadlá FIXED BOOM True Wireless boli vyvinuté pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi kvalitou hudby a skutočne bezdrôtovou technológiou. FIXED BOOM True Wireless disponujú silnými a krištáľovo čistými audio meničmi s priemerom 14 mm, ktoré v kombinácii so subwoofermi poskytujú dokonalý hudobný zážitok.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel FIXED BOOM

  • Audio menič s priemerom 14 mm
  • Integrovaný subwoofer
  • Perfektná ergonómia pre šport
  • Dobíjacie puzdro so vstavanou batériou na 10 hodín
  • Výdrž na jedno nabitie až 4 hodiny
  • 80 % kapacity batérie sa dobije do 1 hodiny
  • Mikrofón na pohodlné telefonovanie
  • Praktické ovládanie na slúchadle
  • Automatické spojenie s telefónom po vybratí z puzdra
FIXED BOOM True Wireless
FIXED BOOM True Wireless

Dokonalá ergonómia bezdrôtových slúchadiel FIXED BOOM True Wireless

Bezdrôtové slúchadlá FIXED BOOM True Wireless poskytujú pohodlie aj pri dlhodobom počúvaní hudby vďaka trom druhom silikónových štupľov. Dvojica štupľov rôznej veľkosti sa ideálne hodí na šport, pretože zaručuje dokonalú ergonómiu a pohodlnosť bez straty kontaktu s okolím. Tretí druh štupľov je naopak dizajnovaný tak, aby ste boli odrezaní od okolitého hluku a mohli ste sa sústrediť len na dokonalý zvuk.

Zažite naozajstnú slobodu so slúchadlami FIXED BOOM True Wireless

Užívajte si slobodu bez drôtov bez toho, aby ste sa báli vzdialiť od svojho smartfónu. Najväčším nedostatkom väčšiny bezdrôtových slúchadiel je časté prerušovanie a krátky dosah antény. Z toho dôvodu sú v slúchadlách FIXED BOOM True Wireless integrované dostatočne výkonné antény, ktoré poskytujú dostatočnú stabilitu prenosu na vzdialenosť 10 metrov.

FIXED BOOM True Wireless

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, dájí se sluchátka v případě nepokojenosti vrátit ?

Ahoj. Môžu sa používať aj s TV?

Lze sparovat s iphonem?

Dobrý den, lze upravovat hlasitost přímo sluchátky?

Lze poslouchat jen jedním sluchátkem aby se to druhé dobíjelo?

Dobrý den, jdou na sluchátkách přepínat skladby? děkuji

Dobrý deň, chcem sa spýtať či mi viete k týmto slúchadlám doporučiť bluetooth adaptér aby som ich mohol používať aj pri PC. Dakujem

Dobrý den. Velmi zvažuji nákup FIIXED Boom sluchatek, ale prosil bych doplnit pár informací k nim... 1) frekvenční rozsah ? 2) podpora zvukových kodeků ? aptX třeba ...? 3) voděodolnost / prachuvzdorné ? Děkuji předem. Michal

Dobrý den, hudba ve sluchátkách při krapánek silnějším volume (tím nemyslím žádné tuc tuc pro všechny kolem, ale tak, abych slyšela texty) hrozně, ale vážně hrozně škvrčí, jako mé předpotopní sluchátka k walkman, což mi nepřijde adekvátní vůči ceně produktu. Jsou to moje první bezdráty, do této doby jsem nosila pouze KOSS špunty, které mají zvuk naprosto úžasný. Bohužel mi toto děsně vadí, protože mi to trhá uši. Netušíte, čím by to mohlo být, když drtivá většina uživatelů produkt chválí?

Diskusia a poradňa k FIXED BOOM True Wireless
Príslušenstvo pre FIXED BOOM True Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED BOOM True Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED BOOM True Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED BOOM True Wireless. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED BOOM True Wireless.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií