Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FIXED FIT pre Huawei Mate 10 Lite biele

Zobraziť katalóg
FIXED FIT pre Huawei Mate 10 Lite biele
Puzdro na mobil – typ kniha, ručne šité v Prostějove, PU kožae, zatváranie na magnet, vyklápacia čelná tvrdená časť s vreckom na karty
Kód:  FXD029r11 Produktové číslo:  FIXFIT-246-WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIXED FIT pre Huawei Mate 10 Lite biele Predaj skončil

FIXED FIT pre Huawei Mate 10 Lite biele

Ručne šité puzdro typ kniha FIXED FIT disponuje perfektným tvarom, vďaka ktorému je mobilný telefón v puzdre stabilne prichytený a je vyrobené presne na mieru pre telefón Huawei Mate 10 Lite. Predný vyklápací kryt chráni displej a celé puzdro zabezpečuje kompletnú ochranu vášho telefónu proti mechanickému poškodeniu i proti nečistotám. Prístup ku všetkým ovládacím prvkom aj slotom je ľahký a rýchly bez nutnosti vyberať telefón. Zatváranie puzdra je magnetické. Puzdro v elegantnom bielom vyhotovení je vyrobené z PU kože. Puzdrá FIXED FIT sa kompletne vyrábajú v meste Prostějov.

Kľúčové vlastnosti puzdra FIXED FIT pre mobilný telefón Huawei Mate 10 Lite biele

  • Ochrana proti poškodeniu a nečistotám
  • Vyrobené z PU kože
  • Na mieru mobilnému telefónu Huawei Mate 10 Lite
  • Puzdro typ kniha
  • Elegantný dizajn v bielom vyhotovení
  • Dobre absorbuje pády
  • Magnetické zatváranie
  • Vyrobené v Prostějove

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIXED FIT pre Huawei Mate 10 Lite biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED FIT pro Huawei Mate 10 Lite bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED FIT für Huawei Mate 10 Lite Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED FIT für Huawei Mate 10 Lite Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED FIT tok Huawei Mate 10 Lite készülékhez fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií