Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

FIXED pre Samsung Galaxy J5 (2017) bezfarebné

Zobraziť katalóg
FIXED pre Samsung Galaxy J5 (2017) bezfarebné
4,9 25 hodnotení
Kryt na mobil pre Samsung Galaxy J5 (2017), TPU, mäkký
Kód:  fxd038d01 Produktové číslo:  FIXTCC-170

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIXED pre Samsung Galaxy J5 (2017) bezfarebné

Štýlové, zároveň aj praktické puzdro značky FIXED. Určené pre mobilný telefón Samsung Galaxy J5. Toto matné puzdro vyrobené z netoxického termoplastického polyuretánu (TPU). Skvele ochráni vaše mobilné zariadenie pred pádom, prachom alebo poškriabaním, a pritom zanechá vzhľad vášho mobilného telefónu Sony. Medzi ďalšie výhody patrí protišmyková úprava na zadnej časti a presahujúce okraje obalu pre ochranu pred poškriabaním displeja. Tento matný kryt sa na telefón inštaluje veľmi jednoducho a nezabraňuje žiadnemu prístupu ku konektorom.

Kľúčové vlastnosti obalu FIXED

  • Určené pre Samsung Galaxy J5
  • Štýlové, ale zároveň aj praktické puzdro
  • Ochrana proti pádu, prachu a poškriabaniu
  • Neobmedzuje používanie mobilného zariadenia
  • Protišmyková zadná strana
  • Presahujúce okraje obalu pre ochranu displeja pred poškriabaním
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Hmotnosť
10 g Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Hmotnosť
10 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Priehľadná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Prosím o radu.Dnes jsem zakoupila Samsung galaxy J5 duos a k němu i ochranné sklo a tento gumový kryt. Sklo perfektně nalepil pán přímo v Alze,bohužel po nandání gumového pouzdra sklo uplně nedrží.Chtěla bych ale sklo i gumový obal,nějáká rada? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, v popisu pouzdra je uvedena informace "Mezi další výhody patří protiskluzová úprava na zadní části". Stejně tak je na webu výrobce (Odkaz do neznáma uvedeno "Provedení pouzder je protiskluzové". Když jsem pouzdro vybalil z krabičky, tak mě překvapilo, že protiskluzová úprava (hrubší povrch) je pouze na vnitřní straně zadní části pouzdra, ale ne na vnější straně zadní části pouzdra (ta je úplně hladká, stejně jako boční strany pouzdra). Protiskluzová úprava (hrubší povrch) je pouze na vnitřní straně, do které se vloží telefon, ten ale v pouzdře nemůže nijak klouzat, protože je pouzdro velmi těsné. Naopak vnější strana pouzdra, tzn. zadní část, která se dotýká např. stolu, skříňky atd., je hladká a není tedy protiskluzová. Nechápu význam této protiskluzové úpravy, protože vlastně nemá žádný efekt. Můžete mi prosím sdělit, zda se jedná o výrobní vadu tohoto kusu pouzdra nebo je to v pořádku?

Diskusia a poradňa k FIXED pre Samsung Galaxy J5 (2017) bezfarebné
Príslušenstvo pre FIXED pre Samsung Galaxy J5 (2017) bezfarebné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED pro Samsung Galaxy J5 (2017) bezbarvé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED fur Samsung Galaxy J5 (2017) farblos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED fur Samsung Galaxy J5 (2017) farblos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Samsung Galaxy J5 (2017), színtelen.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií