AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FIXED pre Xiaomi Redmi 4X číry

Zobraziť katalóg
FIXED pre Xiaomi Redmi 4X číry
4,7 32 hodnotení
Kryt na mobil pre Xiaomi Redmi 4X, TPU, mäkký
Kód:  FXD038b3a Produktové číslo:  FIXTCC-207

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIXED pre Xiaomi Redmi 4X číry

Gélové puzdro FIXED v čírom prevedení predstavuje jednoduchú, ale napriek tomu efektívnu ochranu mobilného telefónu Xiaomi Redmi 4X. Číre prevedenie nechá vyniknúť originálnemu dizajnu vášho telefónu a vďaka jemnej protišmykovej gélovej štruktúre sa bude aj príjemne držať.

Kľúčové vlastnosti krytu FIXED číre

  • Kryt pre mobilný telefón vyrobený z ekologických materiálov
  • Presne na mieru telefónu Xiaomi Redmi 4X
  • Ochrana pred poškriabaním, prachom a pádmi
  • Protišmykové prevedenie
  • Jednoduchá aplikácia

Efektívna ochrana vášho Xiaomi Redmi 4X

Kryt FIXED v čírom prevedení je vyrobený z netoxického TPU materiálu, ktorý chráni boky a chrbát prístroja pred poškriabaním, prachom a prípadnými pády. Puzdro je vyrobené presne na mieru mobilného telefónu Xiaomi Redmi 4X, takže nezakrýva nabíjacie ani slúchadlové konektory. Okraje puzdra ľahko presahujú displej a chránia ho tak pred poškriabaním. 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!
Barva
Priehľadná Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Mäkké Hotovo!

Farba a motív

Barva
Priehľadná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto krytem a krytem Xiaomi NYE5631GL Original Transparent pro Redmi 4X? Děkuji za odpověď

Dobry den, mam Redmi 4X, ale otvory na cocku a diodu jsou jinde nez na obrazku - mam model MAG138 - hledam kryt jako https://www.alza.cz/xiaomi-nye5631gl-original-transparent-pro-redmi-4x-d5090628.htm - nabizite alternativu?

Dobrý den, bude obal vytlačovat tvrzené sklo?

Dobrý den, jestli je rozdíl mezi tímto krytem a krytem Xiaomi NYE5631GL Original Transparent pro Redmi 4X, tak jaký? Oba jsou z gelu, ne? Rozhoduji se mezi nimi. Děkuju

Dobrý den, jestli je rozdíl mezi tímto krytem a krytem Xiaomi Redmi 4X , tak jaký? Bba jsou z gelu, ne? Rozhoduji se mezi nimi. Děkuji

chci se zeptat,jestli někdy v životě bude toto pouzdro skladem.objednano 9.12.....20.12 by měl být a je opět nedostupný.tak jestli mám zrušit objednávku a nebo počkat.dik

Dobrý den, je toto pouzdro vhodné i pro Global verzi? Děkuji.

Dobrý de chci se zeptat jestli tento obal je přesně na telefon Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB. Děkuji za odpověd

Chtěl bych se zeptat. Je lepší ten přelep z tvrzeného skla a tento zadní obal, nebo nebo to kompletní ochranné zavírací pouzdro? Přijde mi že s tímto obalem bude telefon stále nechráněný pokud by spadl displayem dolů, i přes to tvrzené sklo.

Diskusia a poradňa k FIXED pre Xiaomi Redmi 4X číry
Príslušenstvo pre FIXED pre Xiaomi Redmi 4X číry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED pro Xiaomi Redmi 4X čirý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED für Xiaomi Redmi 4X Transparent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED für Xiaomi Redmi 4X Transparent. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Xiaomi Redmi 4X-hez átlátszó.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií