AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FIXED Ring strieborný

Zobraziť katalóg
FIXED Ring strieborný
4,7 14 hodnotení
Držiak na mobil s lepivou vrstvou
Kód:  FXring02 Produktové číslo:  FIXH-RNG-SL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIXED Ring strieborný

Prstienok FIXED Ring predstavuje elegantný doplnok, ktorý zároveň slúži ako univerzálny držiak vášho mobilného telefónu. Pomocou lepiacej pásky ho jednoducho pripevníte na chrbát telefónu alebo na zadnú časť krytu. Tiež ponúka hneď niekoľko spôsobov použitia. Pri volaní si veľmi rýchlo zvyknete držať telefón v ruke pomocou prstienka. Budete tak mať istotu, že vám nikdy omylom nevypadne z ruky. Prstienok možno ľubovoľne otáčať a slúži tak aj ako praktický stojan, ktorý oceníte napríklad pri sledovaní filmov, surfovaní po internete, alebo videohovore. V balení nájdete dva nalepovacie držiaky, na ktoré možno prstienok zavesiť. Razom tak máte originálny držiak telefónu na palubnú dosku auta, do kuchyne, kúpeľne alebo kdekoľvek inde. Záleží len na vašej fantázii.

Kľúčové vlastnosti

  • Uchytenie na zadnú časť telefónu alebo zadný kryt
  • Umožňuje pohodlnejšie držanie pri volaní
  • Možno používať ako stojan
  • Prichytenie prstienka stabilne k držiaku
  • 2 ks nalepovacích držiakov v balení

Parametre a špecifikácia

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Lepivá vrstva Hotovo!

Vlastnosti

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Lepivá vrstva Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, objednala jsem si u vás tento ring a mám ho na mobilu cca půl roku. Z ničeho nic se ale začal kroužek povolovat a celá ta část, do které patří prst se hýbe a nedrží tak pevně, jako na začátku. Nevíte, co by s tím šlo dělat? Děkuji, Smutková.

Diskusia a poradňa k FIXED Ring strieborný
Príslušenstvo pre FIXED Ring strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Ring stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Ring Handy-Halter Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Ring Handy-Halter Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Ring ezüst.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií