Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

FIXED Smile DUO PACK čierny a biely

Zobraziť katalóg
FIXED Smile DUO PACK čierny a biely
4,7 9 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip – nielen pre kľúče, sleduje osobné predmety, uľahčuje vyhľadávanie stratených položiek, zobrazuje umiestnenie na mape a je kompatibilný s IOS 10.0 a vyšší, Android 5.0 a vyšší
Kód:  FXDba11 Produktové číslo:  FIXSM-SMILE-BKWD Stránky výrobcu
FIXED Smile DUO PACK čierny a biely Predaj skončil

FIXED Smile DUO PACK čierny a biely


Vďaka Bluetooth čipu drobné osobné veci už nikde nezabudnete

Desí vás predstava, že niekde zabudnete kľúče, peňaženku alebo drahocennú batožinu? S lokalizačným Bluetooth čipom Fixed Smile strate osobných vecí spoľahlivo predídete. Polohu čipu totiž sleduje váš telefón alebo tablet pomocou mobilnej aplikácie. Ak napríklad vstanete od stola a necháte na ňom peňaženku s čipom, v priebehu krátkej chvíle dostanete upozornenie, že sa čip vzdialil z blízkosti vášho inteligentného zariadenia. Máte teda dokonalú poistku proti strate svojich osobných vecí.


FIXED Smile Duo Pack (čierny a biely)

FIXED Smile Duo Pack (čierny a biely) a jeho kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth čipy uľahčujúce nájdenie stratených alebo zašantročených vecí
  • Párovanie cez Bluetooth (umožňuje spárovanie s viacerými inteligentnými zariadeniami naraz)
  • Notifikácia pri strate signálu medzi čipom a zdrojovým zariadením
  • Mobilná aplikácia Fixed Smile zdarma na stiahnutie na Google Play alebo iTunes
  • Určený pre kľúče od auta, bytu, príručnú batožinu, peňaženku alebo drobnú elektroniku
  • Kompatibilný s operačnými systémami Android 5+ & iOS 10+
  • Hladký povrch príjemný na dotyk

Česká aplikácia vyvinutá v Českej republike

Strážca vecí FIXED SMILE je medzi podobnými prístrojmi unikátny svojou vlastnou aplikáciou. Aplikácia je kompletne vyvinutá v Českej republike, reaguje tak skvele na potreby strážcu v českom prostredí.


Samozrejmosťou je intuitívne prostredie aplikácie v českom jazyku, jej presná a odskúšaná funkčnosť v nadväznosti práve na české prostredie. Aplikácia je živý organizmus, je neustále testovaná tak, aby bezchybne fungovala na existujúcich i novo uvádzaných prístrojoch v prostredí Android aj iOS. Pridanou hodnotou je unikátny FIXED Customer Care servis, ktorý zaistí používateľovi plnohodnotnú používateľskú podporu.

Zobrazte si polohu hľadaného predmetu na mape

Polohu čipu i s vašou peňaženkou, taškou alebo kľúčmi si môžete zobraziť aj online na mape. S obojstranným prepojením však Fixed Smile funguje aj obrátene. To znamená, že ak nemôžete nájsť svoj telefón, stačí dvakrát stlačiť tlačidlo, ktoré nájdete v dolnom rohu čipu. Telefón začne hneď zvoniť.


Viacero inteligentných zariadení spárovaných s čipom

Fixed Smile môžete spárovať nielen s jedným, ale pokojne s viacerými inteligentnými zariadeniami. Výhoda je, že ak vypnete zdrojové zariadenie (napríklad svoj telefón) signál sa automaticky prenesie na druhé zariadenie v dosahu.

FIXED Smile Duo Pack (čierny a biely)

Bezpečná zóna & nočný režim

Funkcia bezpečnej zóny umožní vypnúť notifikáciu pre miesto, ktoré si vopred nastavíte v mobilnej aplikácii Fixed Smile. Ak budete doma alebo v kancelárii, čip nebude na prerušenie signálu s telefónom alebo tabletom reagovať. Využiť môžete tiež funkciu Nočný režim. Vďaka nej predídete akýmkoľvek upozorneniam v čase, keď spíte alebo odpočívate.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je prosím dosah těchto BT zařízení? Je to použitelné na sledování dětí např. v ZOO? Nebo je potřeba GPS lokátor? Děkuji

Dobrý den, dokáže najít tento přívěšek i někdo jiný, jako ten co má nainstalovaný program a poslat mi místo lokace, kdybych nevěděl kde je, podobně jak to má Tile?

Fixed Smile fungoval. Mal som s ním problémy, odinštaloval som ho a znovu nainštaloval. Mám problém s opakovaným pripojením k mobilu Samsung Galaxy J5 (Andriod). Prvá časť problému je, aplikácia mi oznamuje, že nie som pripojený na Internet, aj keď som pripojený cez WiFi a mobilného operátora. Skúšal som aj pripojenia iba jedným spôsobom, reštart mobilu, nepomohlo. Šetrenie energie pre Fixed Smile je vypnuté. Vie niekto poradiť ako odstrániť problém s pripojením aplikácie Fixed Smile na Internet?

Dá se vypnout funkce alarmu, pokud se od sebe vzdálí BT tag a telefon? Vím, že na Nokia Treasure Tag se toto bohužel vypnout nedalo a přivádělo mě to neustálé pípání, když já měl mobil v ložnici a klíče v kuchyni, k totální nepříčetnosti. Díky za odpověď. Plus, jakou hlasitost má houkač na přívěšku? Jak dlouho vydrží baterie?

Existuje někdo, komu funguje Android aplikace? Na několika zařízeních padá ihned po startu a tím pádem je bluetooth lokátor nepoužitelný.

Diskusia a poradňa k FIXED Smile DUO PACK čierny a biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile DUO PACK černý a bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth-Chip-Lokalisierung FIXED Smile DUO PACK schwarz und weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth-Chip-Lokalisierung FIXED Smile DUO PACK schwarz und weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Smile DUO PACK - fekete és fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií