Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Flic Smart Button Turquoise

Zobraziť katalóg
Flic Smart Button Turquoise
Smart bezdrôtové tlačidlo - programovateľné, bezdrôtové, Bluetooth 4.0, IFTTT, aplikácia Android/iOS
Kód:  FLIa002 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  RTLF008 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Flic Smart Button Turquoise Predaj skončil

Flic Smart Button Turquoise

Flic Smart Button je inteligentné tlačidlo, ktoré premení vašu domácnosť na inteligentné moderné bývanie. Pomocou tlačidla môžete na diaľku ovládať rôzne činnosti ako je rozsvietenie svetiel, ovládanie hudby až po navigovanie domov. Môžete dokonca vytvárať aj rôzne scenáre a spúšťať rôzne činnosti napríklad pri príchode a odchode z domova. Flic je možné umiestniť kdekoľvek v dome a dokonca ho môžete pripnúť aj na seba pomocou praktického klipsu. Pokiaľ si zaobstaráte viac týchto inteligentných tlačidiel, môžete ich kombinovať, ale aj ovládať naraz a spúšťať tak rôzne akcie. Flic Smart Button funguje bezdrôtovo pomocou Bluetooth a jeho batéria vydrží až 18 mesiacov pri bežnom používaní. Je kompatibilný s Apple aj Android zariadeniami, ktoré disponujú technológiou Bluetooth 4.0.

Kľúčové vlastnosti inteligentného tlačidla Flic Smart Button zelené

  • Kompaktný minimalistický dizajn v zelenom vyhotovení
  • Uľahčenie rôznych činností v dome
  • Variabilné možnosti uchytenia
  • Vymeniteľná batéria s dlhou výdržou na jedno nabitie (až 18 mesiacov)
  • Kompatibilný s Apple a Android zariadeniami
  • Široké možnosti prispôsobenia
  • Možnosť kombinovať viac tlačidiel v domácnosti

Flic je inteligentné tlačidlo s minimalistickým dizajnom

Flic Smart Button je tlačidlo navrhnuté s ohľadom na dizajn a navodí vám uspokojivý pocit z každého kliknutia. Flic má mäkký farebný silikón v zelenom vyhotovení, ktorý je úžasný na dotyk. Je vyrobený tak, aby odolal počasiu a prachu. Pracuje rovnako spoľahlivo vonku ako vnútri. Flic je dodávaný s opakovane použiteľnou samolepiacou nálepkou, ktorú môžete pripevniť na akomkoľvek povrchu. Môžete ju ľahko odtrhnúť a znova ju nalepiť! Flic tiež prichádza s praktickým klipsom, takže ho môžete nosiť na vašom oblečení a všade so sebou. Inteligencia inteligentného tlačidla Flic je vyrobená na doske menšej ako minca. Všetky komponenty pochádzajú od popredných dodávateľov na trhu, čo zaručuje tú najvyššiu kvalitu a výdrž produktu.

Moderná domácnosť znamená inteligentná domácnosť

Ak chceme vybudovať modernú a inteligentnú domácnosť, potom by mala byť inteligentne zariadená. Namiesto toho napríklad vo svojich "inteligentných" domácnostiach stále vyťahujeme naše telefóny, aby sme rozsvietili svetlo. Pomocou funkcie Flic môžete ľahko ovládať všetky svoje inteligentné domáce jednotky tak, ako to má byť, pomocou inteligentného, jednoduchého a ľahko prístupného tlačidla, ktoré sa nachádza tam, kde ho je potreba. Pomocou funkcie Flic môžete tiež vytvárať scenáre, keď budete chodiť von, alebo keď máte filmovú noc, aby ste mohli ovládať viac jednotiek naraz.

Bezpečnosť nadovšetko

Jednoduchým kliknutím môže Flic zdieľať polohu vášho telefónu s vašou rodinou a priateľmi, aby vás mohli sledovať na ceste domov. V prípade nebezpečnej situácie môžete ľahko zapnúť alarm a poslať správu s volaním o pomoc.

Množstvo možností prispôsobenia

Flic dokáže robiť množstvo vecí. Od ovládania hudby, fotografovania až k navigácii domov. Možností je veľa. V aplikácii Flic App si jednoducho vyberiete, ktoré akcie chcete spúšťať kliknutím, dvojitým kliknutím alebo podržaním Flic.

Široká kompatibilita

Flic sa pripája k vášmu zariadeniu pomocou bezdrôtovej funkcie Bluetooth, ktorej dosah môže byť až 50 metrov. Je kompatibilný s iPhone 4S, iPadom 3. generácie, Androidom 4.4 (Kit Kat) a novšími zariadeniami s technológiou Bluetooth 4.0. Batéria vydrží rok s bežným používaním a navyše je Flic odolný voči poveternostným vplyvom a prachu.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flic Smart Button Turquoise. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flic Smart Button Türkis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flic Smart Button Türkis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Flic Smart Button Turquoise.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií