Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

Fomei LED WIFI-160F

Zobraziť katalóg
Fomei LED WIFI-160F
Svetlo na fotenie – s fresnelovou šošovkou, výkon 160W, bezdrôtové ovládanie cez aplikáciu, funkcia Over-heat-protection, aktívne chladenie, tichý režim
Kód:  FOM016d Produktové číslo:  FY3470 Stránky výrobcu

Fomei LED WIFI-160F

Výkonné svetlo FOMEI LED WIFI-160F s fresnelovou šošovkou je ideálne na nasvietenie scén alebo detailov. Svetlo FOMEI disponuje variabilným uhlom svietenia 20° – 60° a veľkým rozpätím farebnej teploty svetla od 3 000 K do 8 000 K, vďaka ktorému sa nemusíte obávať či už vlastníte iná žiarivkové alebo halogénové svetlá. Pomocou podsvieteného, ??dotykového displeja a rozsahu farebnej teploty ľahko všetky svetlá zladíte. Výkon svetla je 160 W, čo sa pri LED technológií zhoduje s výkonom 1 600 W pri bežnej žiarovke. Nesmieme ale zabudnúť na veľkú úsporu energie. Vnútri svetla nájdeme aktívne chladenie. Vďaka funkcii Over-heat-protection budete môcť používať svetlo do teploty 75 °C, navyše sa na zadnom paneli nachádza ukazovateľ teploty, takže sa nemusíte báť prehriatia.

Kľúčové vlastnosti Svetla Fomei LED WIFI-160F s fresnelovou šošovkou

  • Výkonné svetlo s fresnelovou šošovkou
  • Variabilný uhol svietenia 20° – 60°
  • Rozpätie farebnej teploty svetla FOMEI od 3 000 K do 8 000 K
  • Výkon 160 W a aktívne chladenie
  • Dotykový, podsvietený displej
  • Funkcia Over-heat-protection a ukazovateľ teploty
  • Tichý režim
  • Mobilná aplikácia pre bezdrôtové ovládanie svetla

Vie povedať NIE hluku a nechcenému osvetleniu do krajov

Svetlo FOMEI ponúka svojim užívateľom tichý režim. Stačí len na zadnom paneli vypnúť ventilátor tlačidlom FAN, musíte ale počítať s tým, že sa výkon svetla zníži o 50 %. U Fresnelových svetiel sú klapy nevyhnutnou súčasťou, ale aby sa zamedzilo nechcenému osvetleniu do krajov bola medzera medzi svetlom a klapkami zakrytá odrazným textilom, ten zároveň nasmeruje tok svetla dopredu.

Ovládanie svetla s kamerou alebo fotoaparátom

Svetlo Fomei LED WIFI-160F možno ovládať aj bezdrôtovo, bez toho aby ste museli k svetlu prísť. Stačí vám k tomu WiFi vysielač FOMEI a inteligentný telefón alebo tablet. Stiahnete si aplikáciu L-Control na váš mobilný telefón s Androidom alebo iOS a pripojíte vysielač do svetla. Potom sa už len stačí prihlásiť na WiFi sieť a svetlo môžete ovládať bezdrôtovo. Ďalšou výhodou je, že si v aplikácii môžete uložiť vaše rôzne prednastavenia svetla.

Svietivosť podľa vzdialenosti a uhlu svetla:
Vzdialenosť (m):  LUX pri 20° LUX pri 60°
1 m:                       13 600       3 470
3 m:                        1 800          420
5 m:                           666          153
7 m:                           302           78

Obsah balenia:
svetlo Fomei LED WIFI-160F, napájací adaptér do siete, klapky, pruh látky medzi svetlo a klapky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fomei LED WIFI-160F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei LED WIFI-160F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fomei LED WIFI-160F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fomei LED WIFI-160F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fomei LED WIFI-160F.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií