Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

FoodSaver vakuová balička FFS010X

Zobraziť katalóg
FoodSaver vakuová balička FFS010X
4,0 1 hodnotení
Vákuovačka – rozmery 196×335×264, hmotnosť 2.6kg, príkon 25W, plne automatická prevádzka
Kód:  FOOVB001 Produktové číslo:  FFS010X

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FoodSaver vakuová balička FFS010X Predaj skončil

FoodSaver vakuová balička FFS010X

Vákuovačka FFS010X od značky FoodSaver je ideálnym riešením pre zachovanie čerstvosti potravín. Vďaka plne automatizovanej prevádzke ušetrí veľa práce a skladné rozmery ju predurčujú na umiestnenie v každej kuchyni. Atraktívny dizajn kombinujúci čiernu farbu a brúsenú oceľ poteší oko a jednoduchá obsluha poslúži všetkým členom domácnosti. Vákuová balička Foodsaver umožňuje vákuovanie potravín v opakovane použiteľných zips vrecúškach a fresh boxoch. 

Kľúčové vlastnosti vákuovacej baličky FoodSaver FFS010X

  • Plne automatizovaný systém pre ľahkú obsluhu
  • Atraktívny dizajn vákuovačky FoodSaver v čiernej farbe a brúsenej oceli
  • Praktické rozmery do každej kuchyne
  • Zachovanie dlhšej čerstvosti potravín
  • Vákuovačka FoodSaver vákuuje potraviny v zipsových vrecúškach a fresh boxoch
  • Kontrolka informuje o priebehu odsávania

Ideálny partner na plánovanie

Vákuovačka FoodSaver FFS010X je skvelým pomocníkom pri plánovaní jedál na celý týždeň. Vďaka vychytanej technológii udržuje jedlo čerstvé na dvakrát dlhšiu dobu než pri obyčajnom skladovaní v chladničke, a je tak vhodným riešením na pravidelné prenášanie potravín. Túto vlastnosť ocení každý, kto si pravidelne chystá obedy či desiaty do práce alebo školy. Vákuovačka FoodSaver disponuje kontrolkou, ktorá informuje užívateľa o priebehu odsávania a vertikálne riešenie s rozmermi 196 × 335 × 264 mm je možné uplatniť aj v malej kuchyni.

 
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V návodu k použití (.pdf) je okrajová zmíňka o vodní náplni v hlavě přístroje a o nutnosti jejího čištění po každém použití (!?!). Jinak ani slovo. O co jde ? K čemu voda slouží a je vůbec nutná ?

Dobrý den, co je v součásti balení děkuji

V popisu spoustu líbivých keců, ale aby tam byla podstatná informace, jak je odsávačka napájena, to tam není... Pavel Ohlídal

Diskusia a poradňa k FoodSaver vakuová balička FFS010X
Príslušenstvo pre FoodSaver vakuová balička FFS010X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FoodSaver vakuová balička FFS010X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FoodSaver FFS010X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FoodSaver FFS010X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FoodSaver Vákuumcsomagoló FFS010X.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií