Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FOREO ISSA mikro Baby

Zobraziť katalóg
FOREO ISSA mikro Baby
Elektrická zubná kefka – silikónové štetiny prístroja ISSA mikro prenášajú jemné pulzy s rýchlosťou 6000/min, pre účinné čistenie, jemná masáž ďasien, 100% vodotesný dizajn umožňuje bezpečné použitie vo vani, kiwi
Kód:  FROIS004 Produktové číslo:  F6750

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO ISSA mikro Baby

Zelená elektrická zubná kefka FOREO ISSA mikro Baby vykúzli vášmu dieťaťu žiarivý úsmev ako nikdy predtým. Unikátna technológia Sonic Pulse v kombinácii so silikónovými štetinkami perfektne odstraňuje zubný povlak a škvrny, a zároveň predchádza vzniku zubného kameňa a kazov. Elektrická zubná kefka FOREO ISSA mikro Baby vytvára až 6 000 delikátnych pulzácií za minútu. Účinne a šetrne tak čistí zuby a masíruje ďasná. Je vyrobená z rýchloschnúceho, neporézneho a hladkého silikónu, ktorý odoláva vzniku až o 10 000 baktérií menej ako bežná nylonová kefka na zuby. 

Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky FOREO ISSA mikro Baby

  • Technológia sonického pulzovania prenáša delikátne pulzy s rýchlosťou až 6 000 za minútu
  • Pre deti vo veku 0 – 5 rokov
  • Funkcie pomocníka „šťastná tvár“ a „zamračená tvár“ sa rozsvecujú pre osvojenie správnych návykov čistenia
  • Kompaktná, ľahká, ideálna na cesty
  • FOREO ISSA mikro Baby vydrží 200 použití na 1 nabitie
  • Hlavu kefky stačí vymieňať raz za rok
  • Vysoko hygienický, hypoalergénny, rýchloschnúci silikón bezpečný pre telo
  • Ľahko sa čistí a zabraňuje hromadeniu baktérií
  • Úplne vodotesná

Vhodný pre deti od narodenia do piatich rokov

Hlavica kefky sa skladá z mäkkých a flexibilných silikónových štetín, ktoré nepoškodzujú ďasná a zuby, a sú ideálne pre jemnú detskú zubnú sklovinu. Kefka na zuby ISSA mikro Baby je vhodná pre deti od narodenia do piatich rokov. Dokonca ešte pred tým, než sa zuby objavia, pomocou prípravku ISSA mikro redukuje baktérie v ústach tým, že odstráni fragmenty jedla a zvyšky, pričom upokojuje bolesti zúbkov dieťaťa. Na kefke svieti veselá tvár, ak ste si čistili zuby dlhšie ako dve minúty a smutná tvár, ak je interval medzi čistením zubov dlhší ako 12 hodín. Je to skvelý spôsob, ako dávať pozor na čistiace návyky vašich detí.

Elektrická zubná kefka FOREO ISSA mikro Baby je odolná a vytrvalá

Kefka na zuby ISSA je stopercentne vodotesná, zároveň ľahká a ľahko prenosná. Jedno plné nabitie kefky vydrží až 200 použití a hlavicu je vhodné vymeniť raz ročne. Revolučná sonická zubná kefka FOREO ISSA je k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch, vyberte si ten svoj.

Poznámka:
» Všetky sonické kefky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO ISSA mikro Baby Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO ISSA mikro Baby. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mikro elektrische Sonic Babyzahnbürste Kiwi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mikro elektrische Sonic Babyzahnbürste Kiwi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO ISSA mikro Baby, kiwizöld.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií