Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

FOREO ISSA mini Hybrid Náhradná hlavica pre zubnú kefku, odtieň Wild Strawberry

Zobraziť katalóg
FOREO ISSA mini Hybrid Náhradná hlavica pre zubnú kefku, odtieň Wild Strawberry
Náhradný nadstavec pre zubné kefky Nadpriemerná úroveň hygienickosti: Silikónové štetiny udržiavajú až 10 000-krát menej baktérií než kefky s nylónovými štetinami
Kód:  FOR062 Produktové číslo:  F5593
FOREO ISSA mini Hybrid Náhradná hlavica pre zubnú kefku, odtieň Wild Strawberry Predaj skončil

FOREO ISSA mini Hybrid Náhradná hlavica pre zubnú kefku, odtieň Wild Strawberry

Náhradná hybridná hlavica pre všetky zubné kefky ISSA™ (okrem ISSA™ mikro). Kombinácia štetín z polyméru PBT a silikónových štetín zaistí dôkladnejšie vyčistenie nahromadeného zubného povlaku, pričom vonkajšie silikónové štetiny šetrne ďasná masírujú a nedráždia ich, a tak ďasná neustupujú a zubná sklovina ostáva nepoškodená. Pre deti i dospelých, ktorí majú na zuboch väčšie množstvo nahromadeného povlaku a hľadajú dôkladnejšie čistenie zubov a zároveň šetrné čistenie ďasien. Hlavicu je potrebné vymeniť iba dvakrát za rok.

• Hlavica kefky obsahuje štetiny zo silikónu a PBT polyméru pre účinné a zároveň šetrné odstránenie nahromadeného povlaku
• Pre deti vo veku 5 a viac rokov alebo pre dospelých, ktorí uprednostňujú menšie hlavice
• Flexibilná 3D hlavica kefky sa ľahko dostane do každej časti ústnej dutiny
• Hlavica kefky vydrží až 6 mesiacov
• Hypoalergénny, zdravotne bezpečný a neporézny silikón sa ľahko čistí a zabraňuje vzniku baktérií
• Úplne vodotesná

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dospelých, Detské Hotovo!
Počet kusov
1 ks Hotovo!

Typ

Určenie
Dospelých, Detské Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO ISSA mini Hybrid Náhradná hlavica pre zubnú kefku, odtieň Wild Strawberry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO ISSA mini Hybrid náhradní hlavice Wild Strawberry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mini Hybrid Ersatzbürstenkopf Wild Strawberry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mini Hybrid Ersatzbürstenkopf Wild Strawberry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO ISSA mini Hybrid Pót-Kefefej Wild Strawberry.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií