Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 BRAhs00

FOREO LUNA 2 čistiaca kefka na zmiešanú pleť

Zobraziť katalóg
FOREO LUNA 2 čistiaca kefka na zmiešanú pleť
5 2 hodnotení
Čistiaca kefka na pleť – 2min používania LUNA 2 ako ráno, tak večer zanechajú pokožku prirodzene krásnu a mladistvú, strana ochrany proti starnutiu s nízkofrekvenčnými pulzmi znižuje výskyt jemných liniek a vrások
Kód:  FOR027 Produktové číslo:  F5975

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO LUNA 2 čistiaca kefka na zmiešanú pleť Predaj skončil

FOREO LUNA 2 čistiaca kefka na zmiešanú pleť

ODHAĽTE MLADISTVÚ KRÁSU SVOJEJ PLETI

Doprajte si každodennú jemnú dvojminútovú starostlivosť o citlivú pleť a objavte svoj žiarivejší, čistejší a mladší vzhľad. Kefka LUNA 2 ponúka viac než bežná kefka na čistenie pleti a vďaka originálnemu dizajnu aj dokonalé výsledky, ktoré si všimnete nielen vy, ale aj všetci ostatní.


POZRITE SA NA TEN ROZDIEL

Čistiaca kefka novej generácie LUNA 2 využíva až dvakrát viac sily T-Sonic na jemné odlupovanie mŕtvych buniek pleti, uvoľnenie pórov od zvyškov makeupu a odstránenie až 99,5 % nečistôt a mazu, ktoré môžu prispievať k výskytu akné.

ÚČINNÁ OCHRANA PROTI STARNUTIU

Druhá strana kefky používa nízkofrekvenčné pulzácie, ktoré efektívne redukujú vrásky na čele a jemné vrásky okolo očí a úst. Zanecháva pleť pevnú a napätú a tiež zlepšuje absorpciu vašich obľúbených kozmetických prípravkov.

100 % ŽIARIVEJŠIA PLEŤ

98 % HLADŠIA PLEŤ

90 % PEVNEJŠIA A PRUŽNEJŠIA PLEŤ

VYBERIE SI NAOZAJ KAŽDÝ

LUNA 2 sa dodáva v 4 rôznych variantoch s čistiacimi kefkami vytvorenými na mieru konkrétnemu typu pleti.


BEZPRECEDENTNÁ ÚČINNOSŤ ČISTENIA

Vďaka 8 000 T-Sonic pulzáciám za minútu je zabezpečené najhlbšie možné čistenie a pritom si vaša pleť uchová úžasnú jemnosť.

EXTRA JEMNÝ A HYGIENICKÝ

Ešte mäkšie dotykové body sú k vašej pleti veľmi šetrné. Vysokohygienický silikón je neporézny, aby odolal hromadeniu baktérií a navyše je až 35× hygienickejší než sú bežné nylonové čistiace kefky.

INVESTÍCIA DO STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

Nie sú vyžadované žiadne náhradné hlavy kefky. Foreo na výrobok poskytuje dvojročnú obmedzenú záruku a zaručuje desaťročnú záruku kvality.


HLAVA KEFKY 2. GENERÁCIE

O 50 % väčšia hlava kefky sa postará o účinnejšie čistenie. Dlhé dotykové body rozširujú dosah a zlepšujú mäkkosť. Prepychové silikónové telo zaistí lepšie pohodlie a výkon.

REŽIM OCHRANY PROTI STARNUTIU

Nízkofrekvenčné pulzy sa zameriavajú na oblasti náchylné k vráskam. Kefka LUNA 2 vďaka tomu zvláčňuje a spevňuje vašu pleť a dodáva jej mladší vzhľad.

INTELIGENTNÝ ŠVÉDSKY DIZAJN

100 % vodeodolná konštrukcia umožňuje kefku používať v sprche či vo vani. Vďaka 12 nastaviteľným intenzitám prispôsobíte starostlivosť na mieru vašej pleti. Na jedno dobitie kefky zvládne až 450 použití.


Nanesenie čističa pleti

1. NANESTE ČISTIČ PLETI

Odstráňte všetok make-up, navlhčite prístroj LUNA 2 a potom na tvár naneste svoj bežný čistiaci prípravok. Zapnite prístroj stlačením stredového tlačidla a aktivujte režim čistenia.

Čištenie pleti

2. VYČISTITE

Čistenie je ideálne praktizovať dvakrát denne – stačí len 1 minúta na hĺbkové čistenie a 1 minúta na ochranu proti starnutiu.

Opláchnutie pleti

3. OPLÁCHNITE

Po dokončení čistenia opláchnite a osušte tvár. Potom môžete na pleť naniesť vaše obľúbené kozmetické prípravky.

Anti-aging

4. ANTI-AGING

Stlačte stredové tlačidlo pre prechod na režim ochrany proti starnutiu. Každej fáze ošetrenia venujte 12 sekúnd, po tomto intervale sa pulzy prístroja na chvíľu zastavia. Po 1 minúte sa pulzy 3× za sebou rýchlo zastavia, čo naznačuje koniec ošetrenia.

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Typ
Kefka Hotovo!
Technológia
Sonická Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Typ

Typ
Kefka Hotovo!

Technológia

Technológia
Sonická Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Rozmery

Výška
103 mm Hotovo!
Šírka
83 mm Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou recenze od skutečných zákazníků Alzy? Připadají mi zvláštně napsané, jako kdyby byly automaticky přeložené. Děkuji

Pekný deň, je súčasťou balenia aj adaptér a kábel na nabíjanie alebo len kábel? A adaptér si treba zabezpečiť iný? Ďakujem.

K výrobku FOREO LUNA 3 manželka ztratila nabíječku. Kde lze zakoupit?

Diskusia a poradňa k FOREO LUNA 2 čistiaca kefka na zmiešanú pleť
Príslušenstvo pre FOREO LUNA 2 čistiaca kefka na zmiešanú pleť Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO LUNA 2 čisticí kartáček na smíšenou pleť. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO LUNA 2 Gesichtsreinigungsbürste für Mischhaut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO LUNA 2 Gesichtsreinigungsbürste für Mischhaut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO LUNA 2 arctisztító kefe kombinált bőrre.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií