Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FOREO LUNA Mini 3, fialový

Zobraziť katalóg
FOREO LUNA Mini 3, fialový
Čistiaca kefka na pleť - sonická, vhodná na čistenie pleti, masáž a omladenie pleti, čistiaca súprava je vodoodolná, typ napájania: akumulátorové
Kód:  FORLN434 Produktové číslo:  7350092139434

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO LUNA Mini 3, fialový Predaj skončil

FOREO LUNA Mini 3, fialový

Privítajte nového parťáka do svojej kúpeľne. Čistiaci prístroj FOREO LUNA Mini 3 sa pre vás stane absolútne nenahraditeľným v starostlivosti o pleť. Ide o vylepšený masážny T-Sonic strojček, kde si môžete nastaviť až 12 intenzít čistenia s maximálnou rýchlosťou 8 000 pulzov za minútu. Pre tú najlepšiu starostlivosť o pleť sú k dispozícii dva čistiace povrchy so štetinkami z ultra hladkého silikónu, ktorý je 35 × hygienickejší ako nylonové štetiny. Táto kombinácia sa postará o efektívne odstránenie až 99,5 % nečistôt z pórov. Zároveň je čistenie absolútne jemné k vašej pleti. Táto čistiaca kefka FOREO LUNA Mini 3 je vhodná pre všetky typy pleti a pre váš aktívny život. Prístroj je kompaktný, vodoodolný, riadený aplikáciou a používateľsky prispôsobiteľný. Navyše má pár úžasných vlastností, napr. 30 sekundový čistiaci režim Glow Boost, funkciu „Find My LUNA“ a mnoho ďalšieho. Vyskúšajte šikovný prístroj FOREO LUNA Mini 3 v trendy fialovej farbe Fuchsia a užívajte si svoju krásnu pleť.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prístroja FOREO LUNA Mini 3 Fuchsia

  • Čistiaci a masážny T-Sonic prístroj FOREO LUNA Mini 3
  • Môžete si nastaviť 12 intenzít čistenia s rýchlosťou až 8 000 pulzov za minútu
  • Dva čistiace povrchy so štetinkami z ultra hladkého silikónu
  • Efektívne a jemne odstráni až 99,5 % nečistôt z pórov
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Prístroj FOREO LUNA Mini 3 je kompaktný, vodoodolný, riadený aplikáciou a používateľsky prispôsobiteľný
  • 30 sekundový čistiaci režim Glow Boost
  • Funkcia „Find My LUNA“ – nájdite strateného kamaráta Luna Mini 3

Naozaj inteligentný pomocník FOREO LUNA Mini 3

Pri vývoji čistiaceho prístroja FOREO LUNA Mini 3 sa naozaj myslelo na všetko. Je vodoodolný a tak ho môžete bez obáv používať napríklad v sprche. Práve ste docvičila a chcete si dopriať rýchlu a kvalitnú starostlivosť vašej pleti? Presne pre takéto prípady je tu funkcia Glow Boost. Stačí dvakrát stlačiť zapínacie tlačidlo a spustí sa 30 sekundový režim čistenia. Po uplynutí času sa prístroj sám vypne a vy môžete vyraziť s jemnou a rozžiarenou pleťou. Alebo sa vám často stáva, že nemôžete niečo nájsť? Na to má praktickú funkciu Find My LUNA. Stačí otvoriť aplikáciu Forea a v nej zapnúť hľadanie vášho strateného kamaráta. Ten začne blikať, pulzovať a vy ho ľahšie nájdete. V tejto aplikácii môžete ostatne nastaviť úplne všetko a ovládate čistiaci prístroj FOREO LUNA Mini 3 svojím telefónom.

Použitie:
Prepojte prístroj s vaším telefónom. Navlhčite tvár a aplikujte váš obľúbený čistiaci prípravok. Prístroj zapnite a cez mobil zvoľte preferovaný čistiaci režim. Priložte k pleti a krúživými pohybmi masírujte. Po uplynutí zvolenej doby sa prístroj sám vypne. Potom opláchnite tvár aj prístroj.


Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Typ
Kefka Hotovo!
Technológia
Sonická Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Typ

Typ
Kefka Hotovo!

Technológia

Technológia
Sonická Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Prepojenie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nadstavce, Nabíjací kábel Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO LUNA Mini 3, fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO LUNA Mini 3 Fuchsia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO LUNA Mini 3, violett. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO LUNA Mini 3, violett. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO LUNA Mini 3, lila.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií