AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

FOREO Picture Perfect

Zobraziť katalóg
FOREO Picture Perfect
Pleťová čistiaca súprava - obsahuje FOREO UFO a FOREO LUNA Mini 2, pro profesionální ošetření pokožky obličeje během několika minut, FOREO UFO kombinuje technologii hyperinfuze se světelnou terapií LED pro profesionální léčbu, FOREO LUNA mini 2 regeneruje unavenou a znečištěnou pleť, je k pokožce velmi šetrný, nedráždí ji, 8 stupňů intenzity, sonická pulzace odstraňuje až 99,5 % nečistot a mazu
Kód:  FORDS769 Produktové číslo:  F076A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO Picture Perfect

Čistiaca sada Foriem Picture Perfect obsahuje dve revolučné zariadenie foriem v jednom balení - foriem UFO a foriem LUNA Mini 2. Prvý zo spomínaných čistiacich sád UFO kombinuje technológiu hyperinfuze (ohrievanie, chladenie a pulzácie T-Sonic) so svetelnou terapiou LED pre profesionálne liečbu. Nabíja sa cez USB a je 100% vodotesná. Čistiaca sada foriem LUNA Mini 2 predstavuje trojzónový silikónový kefka na pleť s technológiou T-Sonic. Je odolný voči hromadeniu baktérií, vďaka čomu je až 35 × hygienickejšie než štandardné sonické kefky s nylonovými štetinami. Obe dve čistiace pomôcky majú kompaktné prevedenie, moderný dizajn a ľúbivú svetlo ružovú farbu.

Kľúčové vlastnosti čistiace sady foriem Picture Perfect

  • Darčeková sada foriem pre dokonalé vyčistenie pleti
  • Foriem Picture Perfect obsahuje foriem UFO a foriem LUNA Mini 2
  • Profesionálne ošetrenie pokožky tváre za pár minút
  • Dokonalé vyčistenie a prejasnenie pleti
  • Foriem UFO ponúkne technológiu hyperinfuze so svetelnou terapiou
  • Foriem LUNA Mini 2 odstráni až 99,5% nečistôt a mazu
  • Zabalené v darčekovom balení

foriem UFO

UFO je najmodernejší múdra tvárová maska na svete navrhnutá tak, aby z ošetrenia vašou obľúbenou 20 minútovú kórejskou maskou urobila naozajstné potešenie. Aktivované masky UFO kombinuje s technológiou hyperinfuze (ohrievanie, chladenie a pulzácie T-Sonic) a svetelnou terapiou LED pre profesionálne liečbu v pohodlí domova. Ohrievanie otvára póry, pulzácie T-Sonic privádzajú aktívne zložky do pokožky a kryoterapia aktívne zložky v pokožke uzavrie a súčasne pleť vypína.

Hyper-infúzne technológie fórom UFO

UFO vás každý deň na niekoľko okamihov odnesie do vášho vlastného sveta vďaka technológii, ktorá prináša ohromujúce výsledky a zároveň dopraje vašim zmyslom jedinečný zážitok. Hyperinfuzní technológia UFO využíva prirodzené reakcie vašej pleti na teplo a chlad, spoločne s jedinečnou T-Sonic pulzácií, ktorá zaisťuje, že pri každom aplikovaní masky získate čo najviac.

Foriem LUNA Mini 2

Revolučná čistiaca kefka LUNA mini 2 regeneruje unavenú a znečistenú pleť a zároveň je vďaka jedinečnému dizajnu z mäkkého silikónu k pokožke veľmi šetrný a nedráždi ju. Jediné, čo je potrebné na dosiahnutie čerstvé, prejasnenie a hladko vyzerajúci pleti, je minútová starostlivosť kefkou LUNA mini 2 × denne.

Účinná sonická pulzácie T-Sonic

Trojzónový kefka na tvár LUNA mini 2 je teraz o 50% väčšie a vyrobený z mäkšieho silikónu, vďaka čomu je dosiahnutý komfortnejšieho čistenie, ktoré je vhodné pre každý typ pleti. Vyberte si z ôsmich intenzít a zistite, ktorá je pre vašu pleť najlepšie. Sonická pulzácie T-Sonic prináša jedinečnú schopnosť odstrániť až 99,5% nečistôt a mazu z vašej pleti. Poradí si aj so zvyškami make-upu a mŕtvych kožných buniek a umožní ich šetrné odlupovanie bez podráždenia pleti.

Balenie obsahuje:
foriem UFO
Foriem LUNA Mini 2

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Typ
Čistiaca súprava Hotovo!
Technológia
Sonická Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Typ

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!

Technológia

Technológia
Sonická Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž, Omladenie pleti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO Picture Perfect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO Picture Perfect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO Bild Perfekt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO Bild Perfekt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO tökéletes kép.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií