AP+ nový vizuál MPLA318265

FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení

Zobraziť katalóg
FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení
Pleťová maska , účinok: hydratačný, vyživujúci a proti vráskam, typ pleti: normálna, suchá a zrelá - 3 028,33 €/1 kg
Kód:  FORMA968 Produktové číslo:  F3968

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení Predaj skončil

FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení

KOLAGÉNOVÁ PLEŤOVÁ MASKA

Tento ultra bohatý regeneračný komplex vyživuje pleť do hĺbky a dodáva jej pevnejší a hladší vzhľad. Maska je určená na použitie s prístrojom UFO alebo UFO mini a postará sa o dvojminútovú domácu pleťovú kúru, ktorá vyživuje a vyhladzuje pleť a dodáva jej mladší a svieži vzhľad.

SILA TROCH OLEJOV

Bambucké maslo, jojoba a olivový olej obohacujú tento kórejský komplex o hlboko vyživujúce látky ideálne na suchú a zrelú pleť. Aminokyseliny, ktoré sa nachádzajú v kolagéne, obnovujú mladistvú plnosť pokožky tým, že zvyšujú jej elasticitu a hydratáciu. Vitamín E sa postará o efektívnu ochranu proti voľným radikálom, ktoré môžu urýchliť proces starnutia pleti.

KONIEC STARNUTIU PLETI SO ZARIADENÍM UFO

Pleťová maska s vysokým obsahom kolagénu vyhladzuje jemné vrásky, pomáha obnoviť zrelú pleť a dodáva jej pevnejší a mladší vzhľad. Táto bohatá kórejská formula aktivovaná zariadeniami UFO a UFO mini zlepšuje elasticitu, zahladzuje jemné linky, vrásky a omladzuje tvár. Maska Youth Junkie najlepšie funguje na pokožke, ktorá je suchá a vykazuje prvé známky starnutia.

OCHRANNÁ KÚRA NA ZRELÚ A SUCHÚ POKOŽKU

Prvých tridsať sekúnd sa venuje príprave pokožky na absorpciu esencie masky termoterapiou a červeným LED svetlom. Ďalším krokom je minútová pulzácia T-Sonic, ktorá posilňuje produkciu kolagénu a fibroblastov na obnovu pokožky. Kúra končí vyživujúcimi 30 sekundami, ktoré potláčajú známky starnutia, zatiaľ čo vyžarované teplo a pulzácie postupne zoslabujú.

INŠPIROVANÉ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc tých najlepších z kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť a na základe našej spolupráce sme vyvinuli aktivované masky UFO. Maska Youth Junkie, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problémov kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY


Kolagén a vitamín E dodávajú pokožke napnutý a pevný vzhľad vďaka svojim antioxidačným schopnostiam a ochrane pred voľnými radikálmi.

Komplex troch olejov omladzuje a zmäkčuje suchú a zrelú pokožku a obnovuje jej hydratáciu.

OŠETRENIE YOUTH JUNKIE

1. Príprava
Termorerapia a červené LED svetlo vyhladzujú a pripravujú pokožku na infúziu esencie masky.

2. Obnova
Červené LED svetlo povzbudzuje produkciu kolagénu, zatiaľ čo termoterapia a T-Sonic pulzácie pomáhajú pokožke absorbovať sérum masky.

3. Výživa
Teplo a pulzovanie postupne ubúda, zatiaľ čo červené LED svetlo naďalej vyhladzuje linky a vrásky.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
6 g (0,01 kg) Hotovo!
Typ pleti
Zrelá Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Suchá, Zrelá Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6 g (0,01 kg) Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Zrelá Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Suchá, Zrelá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO/UFO mini Maska Youth Junkie, balení po 6ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Youth Junkie Mini-Maske, Packung mit 6 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Youth Junkie Mini-Maske, Packung mit 6 St. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO UFO/UFO mini - Youth Junkie maszk, 6 db.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií