Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FOREO UFO Mini Pearl Pink

Zobraziť katalóg
FOREO UFO Mini Pearl Pink
Prístroj na pleťovú masku – kombinuje technológiu hyperinfúzie (ohrievanie, chladenie a pulzácia T-Sonic) so svetelnou terapiou LED na profesionálnu liečbu, nabíjanie cez USB a 100% vodotesnosť
Kód:  FOUFO001 Produktové číslo:  F4323 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOREO UFO Mini Pearl Pink

PRENESTE SVOJU TVÁROVÚ MASKU DO BUDÚCNOSTI

Zoznámte sa s inteligentnou maskou UFO mini, vďaka ktorej zabudnete na obyčajné a mnohokrát neúčinné pleťové masky. UFO mini kombinuje to najnovšie z technológie starostlivosti o pleť s kvalitnými kórejskými pleťovými maskami v jednom jednoduchom kozmetickom zariadení, ktoré vám umožní užiť si tvárovú kúru kúpeľnej úrovne v pohodlí domova každé ráno a večer alebo kedykoľvek, kedy zrovna máte čas.


NAJNOVŠIE TECHNOLÓGIE PRE MAXIMÁLNY EFEKT

Unikátna kozmetická technológia UFO vám umožní oveľa viac, než len nanášať pleťovú masku, pretože využíva prirodzené reakcie vašej pleti na teplo a špeciálnu T-Sonic pulzáciu, ktorá zaistí, že zo svojej obľúbenej UFO masky vyťažíte čo najviac.


ZAHRIEVACIA

Blesková termoterapia pokožku okamžite zahreje, vďaka čomu zmäkčí a otvorí póry, následne do najhlbších vrstiev prenikajú ingrediencie masky.

PULZÁCIA T-SONIC

UFO mini využíva na otvorenie pórov technológiu hyperinfúzie a sónickej pulzácie T-Sonic na to, aby okamžite vstrekli účinné zložky hlbšie do pokožky.

TVÁROVÁ KÚRA V CELEJ ŠÍRKE SPEKTRA

Nechajte LED terapiu, nech vám osvieti cestu k pleti, ktorú si zamilujete! UFO mini používa rovnaké vlnové dĺžky LED svetla, ktoré sa využívajú pri ozdravných fotofaciálnych kúrach, a to v ľahko a rýchlo použiteľnom domácom prístroji, ktorý si môžete užívať kedykoľvek a kdekoľvek!

Červené svetlo

vymaže známky starnutia a stimuluje produkciu kolagénu, vďaka čomu bude vaša pleť vyzerať mladšie.

Zelené svetlo

unavenú pleť rozsvetlí, vyrovnáva jej tón a okamžite zvyšuje jas.

Modré svetlo

zabíja baktérie spôsobujúce akné a stimuluje krvný obeh pre zdravšie vyzerajúcu pleť.

Optimalizované liečebné postupy vytvorené expertmi na starostlivosť o pleť pre každú UFO aktivovanú masku.
 
Zloženie kórejskej masky vyvinutej rovnakými odborníkmi na krásu, ktorí boli priekopníkmi pôvodného konceptu listovej masky.
 
Bezpečné a účinné pre všetky druhy pleti vrátane fotosenzitívnej. UFO mini sa vyrába z ultra-hygienického silikónu, ktorý je mäkký na dotyk.
 
Dobíjanie cez USB a ľahký, kompaktný dizajn umožní dopriať si úžasný zážitok starostlivosti o pleť naozaj kdekoľvek.
 
100 % vodotesný dizajn umožní jednoduché čistenie. Súčasťou sady je aj praktický stojan, ktorý zabezpečuje, že vaše UFO mini budete mať vždy poruke.

INTELIGENTNEJŠIA STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ ZAČÍNA PRÁVE TU

UFO mini ľahko kĺže po každom centimetri vašej tváre a aktivuje esenciálne zložky exkluzívnej kórejskej masky. UFO aktivované masky sú vyrobené z mäkkého mikrovlákna naplneného rastlinnými a ovocnými výťažkami, koncentrovanými botanickými olejmi a prírodnou kvetinovou vodou. Každá maska je spárovaná s mobilnou aplikáciou, ktorá riadi čistiaci program na zvýšenie efektivity ošetrenia, vďaka čomu zabezpečí žiarivejšiu a zdravšiu pokožku.


Aplikácia Foreo

1. ZAČÍNAME

Stiahnite si aplikáciu FOREO. Stlačením tlačidla zapnite prístroj UFO mini. V aplikácii naskenujte čiarový kód masky a postupujte podľa pokynov.

Príprava na použitie

2. PRÍPRAVA NA POUŽITIE

Odstráňte masku UFO Activated Mask z vrecka. Zaistite masku na prístroji a správne pripnite upevňovací krúžok s logom FOREO smerom nahor.

Ošetrenie pleti

3. UŽÍVAJTE SI

Prechádzajte prístrojom UFO mini jemne po koži a nanášajte esenciu rovnomerne. Použite UFO mini na vmasírovanie receptúry do pokožky kruhovým pohybom. Opakujte tento pohyb až do konca ošetrenia.

Dokončenie starostlivosti

3. DOKONČENIE

Keď ošetrenie skončí, jemne vklepte všetku zvyšnú esenciu do pokožky alebo odstráňte prebytok bavlneným tampónom. Potom naneste hydratačný krém podľa svojej voľby.


Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Typ
Čistiaca súprava Hotovo!
Technológia
Sonická, Fotónová Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Typ

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!

Technológia

Technológia
Sonická, Fotónová Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjací kábel Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Muzu se zeptat pro dceru jsme chtela koupit foreo ufo mini jenze jsem propasla tuto akci chci se tedy zeptat zda se tato alce bude opakovat predem dekuji

Diskusia a poradňa k FOREO UFO Mini Pearl Pink
Príslušenstvo pre FOREO UFO Mini Pearl Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO mini maska na obličej pro obnovu pleti, Pearl Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Mini Perle Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Mini Perle Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO UFO Mini Pearl Pink.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií