AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Forever dron LUNA DR-400

Zobraziť katalóg
Forever dron LUNA DR-400
4,0 4 hodnotení
Dron – HD kamera, doba chodu 10 min, autoštart, online prenos, autopristátie, stabilizácia obrazu a otáčacia kamera, hmotnosť 600g, súčasťou balenia model, ovládač, vstavaná kamera a batéria
Kód:  FRVDR01 Produktové číslo:  DRFOLUNA400BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Forever dron LUNA DR-400

Lietajte vzduchom s nohami pevne na zemi. S dronom Luna DR-400 uvidíte vďaka zabudovanej HD kamere a WiFi zábery z vtáčej perspektívy v reálnom čase na obrazovke svojho mobilného telefónu. A nielen tam. Oproti ostatným modelom značky Forever ide model Luna ešte ďalej - je totiž kompatibilný s VR headsetmi. Nasaďte si 3D okuliare, zvoľte jednu z dvoch rýchlostí letu a kochajte sa pohľadom, aký zažijete pri lietaní lietadlom alebo balónom.

Kľúčové vlastnosti LUNA DR-400

  • Režim FPV - pohľad z vtáčej perspektívy na obrazovke mobilného telefónu v reálnom čase
  • Integrovaná HD kamera vyhlasujúca zábery v rozlíšení 720p
  • Vzlietanie v ľubovoľnom smere
  • Režimy návratu & akrobacie
  • LED diódy s ďalekým dosvitom - vhodné pre lietanie za tmy
  • Batéria s kapacitou 1 800 mAh
  • Ovládanie cez diaľkový ovládač a mobilnú aplikáciu
  • Ideálne pre lietanie v otvorených priestoroch

Bezpečný návrat na miesto, odkiaľ dron vzlietal

Dron Forever Luna vie vzlietnuť v ľubovoľnom smere a rovnako ľahko sa dokáže vrátiť na pôvodné stanovište - k tomu slúži tlačidlo pre automatický návrat, umiestnené na diaľkovom ovládači. Aj za veterného počasia lieta dron v stabilnej vodorovnej polohe zásluhou robustnej konštrukcie, gyroskopu a tlakového senzora. Priamo vo vzduchu môže vykonávať aj 360° otočky. Medzi ovládacie prvky drona Forever Luna vývojári totiž zahrnuli režim akrobacie.

Vďaka WiFi uvidíte zábery v reálnom čase na displeji telefónu

Nevyhnutnú súčasť každého drona tvorí kamera. V prípade Forever Luna túto úlohu zastáva HD kamerka s optickou stabilizáciou obrazu, snímajúce zábery v rozlíšení 720p. Okrem nahrávania dokáže prehrávať záznam letu priamo na displej smartfónu cez WiFi v reálnom čase. Ovládanie drona umožňuje diaľkový ovládač so stojanom, pokročilé možnosti ovládania ale ponúka mobilnú aplikáciu Luna Drone, zadarmo dostupná na iTunes alebo Google Play .

Obsah balenia:
Dron Forever Luna DR-400
Batéria s nabíjačkou
Diaľkový ovládač
Držiak na inteligentný telefón
Pamäťová karta
Podvozok
Osem vrtulí
Montážne príslušenstvo

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
Autopristátie, Autoštart Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
Autopristátie, Autoštart Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
180 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
4 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
600 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v návodu je uvedeno že motory jsou stejnosměrné s uhlíkem a po jeho opotřebování které je v rámci několika hodin provozu je nutné vyměnit celé motory. Tedy se ptám. Kde se tyto motory dají sehnat a kolik stojí ?

Dobrý den. Dron jsem dostal k vánocům a hned druhý den ho šel zkoušet a jak píše zákazník přede mnou,nechtěl reagovat na plyn,pouze při zmáčknutí automatického startu se vznesl a po přidání plynu začal stoupat a na snížení otáček nereagoval, ani na samopřistání a ani na tlačítko automatického návratu a uletěl. Nabral výšku a směr nad les. Po dvoudenním hledání jsme ho nenašli a při následném osobním jednání s Alzou nám bylo sděleno,že to nemohou přijmout k reklamaci,když není co reklamovat. Ano,ale na druhou stranu to není autíčko,které když nezastavuje ,tak ho seberu a odnesu,to neuletí.A nyní to zde čtu,že s ubráním plynu,aby přistál jsem asi neměl problém sám. Nicméně mi tuto závadu přijali na mimoreklamační řízení opravou a to spočívá prý v tom,že otestují vysílač a pokud nezjistí chybu na něm,tak mi doplní chybějící díl (v tomto případě dron) za nějakou navrhnutou cenu. Pokud s tím nebudu souhlasit,budu ještě platit servis. Nakonec ten servis vzala Alza na sebe.Tak alespoň něco.

Treba sťahovať nejakú aplikáciu na sparovanie ak áno akú ?

Dobrý deň, chcela by som upozorniť všetkých zákazníkov, ktorý zvažujú kúpu tohoto dronu, aby tak neučinili. Je to kompletne vadný produkt. Kúpili se ho ako dar k Vianociam. Dron bol od prvej chvíle neovládateľný, nereagoval na nič a po chvíli uletel. Hľadali sme ho 2 dni a nenašli :-( Žiaľ, až teraz sme si prečítali recenzie, ktoré už od minulého roku poukazujú na neovládateľnosť a čo viac, nie sme jediní, ktorým uletel. Okrem toho to vyzerá, že výrobca reklamácie tohoto typu nereflektuje. Divím sa Alze, že má tento produkt po týchto všetkých recenziách stále v nabídce. Príde mi to veľmi nefér. Zákazník je vpodstate vedome okradnutý.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli k zobrazení záběru z kamery live, potřebuji mobilní data?

Dobry den. Dron reaguje jen na zvyseni rychlosti. Snížení nefunguje. Když držíme packu dole nic se neděje, ale az po cca 30 sec se otacky vypnou.

Dobrý den. Na jak dlouho je záruka a na co se vztahuje, půjde s kamerou pohybovat přes ovladač a co bys te mi doporučili tento model a nebo tento Forever VORTEX DR-300 . Děkuji za odpověd´.

Jaký je dosah přenosu videa?

Návod končí sdělením kdy je dron připraven k letu. Jak zapnout? Jak odstartovat?

Dobrý den, když má dron LED k létání za tmy, je možné s ním tedy létat v noci?

123...
Diskusia a poradňa k Forever dron LUNA DR-400
Príslušenstvo pre Forever dron LUNA DR-400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forever LUNA DR-400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Forever LUNA DR-400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Forever LUNA DR-400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Forever LUNA DR-400 drón.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií