AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Forever Happy Key BT

Zobraziť katalóg
Forever Happy Key BT
3,0 3 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip – na kľúče, do peňaženky, pre psíkov, pomôže pri hľadaní stratených veci, Bluetooth 4.0, prevádzkový dosah až 30m, prevádzková doba až 5 mesiacov, kompatibilný s Android/iOS
Kód:  FRV026 Produktové číslo:  HAPPY-KEY-BT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Forever Happy Key BT

Nájdite svoje veci bez zdĺhavého hľadania. Forever Happy Key BT je lokalizátor pre vyhľadanie predmetov, ako sú tašky alebo kľúče. Do inteligentného telefónu si nainštalujete aplikáciu a v nej uvidíte aj poslednú polohu pred odpojením. Akonáhle dôjde k strate Bluetooth spojenia, môže sa v lokalizátore spustiť zvukový alarm a dostanete upozornenie na telefón. Lokalizátor sa tiež dá využiť na vyhľadanie telefónu alebo ako diaľková spúšť fotoaparátu. Spustený lokalizátor vydrží na jednu batériu až 5 mesiacov.

Kľúčové vlastnosti lokalizačného čipu Forever Happy Key BT

  • Nájdenie vecí alebo telefónu
  • Aplikácia pre nájdenie (Android 4.3+ a iOS 8+)
  • Alarm pri odpojení (80 dB)
  • Bluetooth až na 30 m
  • Diaľková spúšť fotoaparátu
Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dosah 30m ??? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Jaké jsou prosím rozměry?

Diskusia a poradňa k Forever Happy Key BT
Príslušenstvo pre Forever Happy Key BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forever Happy Key BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Forever Happy Key BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Forever Happy Key BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Forever Happy Key BT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií