AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Forever SW-500 čierne

Zobraziť katalóg
Forever SW-500 čierne
3,5 2 hodnotení
Smart hodinky – dotykový displej 1.3", GPS, merania srdcového tepu, vitálnych aktivít, meranie spánku, IP66, príjem hovorov a sms, notifikácia z telefónu, Bluetooth 4.0, kompatibilita Android/iOS, výdrž batérie až 5 dní, teplomer, barometer, výškomer
Kód:  FRV021 Produktové číslo:  SMAWASW500TFOBK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Forever SW-500 čierne

 Elegancia, praktickosť, odolnosť to všetko prinášajú inteligentné hodinky Forever SW-500. Ideálny spoločník pre športovcov. Hodinky v čiernom vyhotovení ponúkajú 1,3" IPS dotykový displej pokrytý ochranným sklíčkom Gorilla Glass. Vďaka veľkej kapacite batérie a jednoduchému ovládaniu sa hodinky stanú nepostrádateľným pomocníkom. Okrem základného zobrazenia času sú Forever SW-500 vybavené inteligentným čidlom a nepreberným množstvom funkcií, ktoré zaručia efektívnosť vášho cvičenia. 



Hlavná prednosť inteligentných hodiniek Forever SW-500

  • Elegantné a praktické
  • Sledujú vzdialenosť a tempo
  • Možnosť nastavenia vzhľadu ciferníku
  • Vysoko odolné prachu a vode
  • Sledovanie dennej aktivity, tepovej frekvencie, monitoring spánku
  • V pohotovostnom režime výdrž až 5 dní
Inteligentné hodinky Forever SW-500


Odolnosť voči prachu a vode

odolnosť IP66

Odolnosť predovšetkým 

Inteligentné hodinky Forever SW-500 sú vybavené 1,3" IPS dotykovým displejom, o ktorého ochranu sa stará sklíčko Gorilla Glass. Displej je tak odolný proti poškriabaniu, či prípadnému pádu. V hodinkách je využité krytie IP66, čo predstavuje odolnosť aj voči prachu či postriekaniu vodou. Behajte v daždi, užívajte si tréning bez obáv v akomkoľvek počasí. 


 Nepreberné množstvo funkcií 

 Informácie o zabehnutej trase, pulze či nadmorskej výške a tlaku jednoducho zobrazíte vďaka vstavanému snímaču. Nechýba ani funkcia krokomeru, či pokročilý monitoring spánku, výškomer, barometer a teplomer. Samozrejmosťou sú hovory, SMS správy, udalosti v kalendári a upozornenia. Cez inteligentné zariadenie možno tiež ovládať hudbu, spúšť fotoaparátu v telefóne alebo možno hodinky využitý ako hands-free zariadenie. 

Ponúkajú veľa funkcií nielen pre športovcov


Na výber niekoľko dizajnov ciferníkov

Na výber z niekoľkých designov ciferníku

Prispôsobte dizajn svojmu oku

Nastavte si vzhľad inteligentných hodiniek podľa svojho uváženia. Forever SW-500 ponúka niekoľko niekoľko možností vzhľadu ciferníku, iste si vyberiete svoj osobitý štýl.


GPS lokácia

Vďaka GPS senzoru spoľahlivo zaznamenáte ubehnutú či prejdenú trasu. Nielen to si potom môžete prezrieť v inteligentnej aplikácii vo vašom telefóne.

Hodinky majú vstavanú GPS


Kompatibilita 

 Hodinky Forever SW-500 pracujú so smartfónmi a tabletmi s operačným systémom Android (4.4 alebo novší) a iOS (7.0 alebo novší). Nastavenie a sledovanie prebieha cez aplikáciu Forever Smart app, ktorú si môžete stiahnuť v zodpovedajúcich obchodov s aplikáciami. Vďaka šikovnému zariadeniu tak môžete naplno využiť funkcie inteligentných hodiniek. 


A čo výdrž?

Forever SW-500 sú napájané pomocou batérie Li-pol s kapacitou 350 mAh. V pohotovostnom režime vydržia až 5 dní. So zapnutou GPS sú potom funkčné cca 9 hodín. Hodinky majú vstavaný reproduktor, mikrofón, GPS a zvládajú Bluetooth 4.0. Vážia 150 g.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Joga, Lyžovanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
150 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
150 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Joga, Lyžovanie, Triatlon, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
9 h (0,38 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je snímán tep, opticky? Díky.

Dobrý den, přišel jsem o nabíječku a zjistil jsem, že není jednoduché ji sehnat. Máme nějakou radu? Děkuji Roman Hogen

Dobrý den, Chtěl bych jsem se zeptat zda se dají bez problémů propojit s Huawei p9 lite 2017. A zda jsou proti prachu a jestli jim nevadí třeba déšť. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda hodinky jsou vodotěsné, abych je nemusel sundavat, když jdu plavat do bazénu. Díky za odpověď

Dobrý den, co zobrazují a jaké informace pro golf? Děkuji.

Dobrý den. Mají tyto hodinky češtinu a dají se na hodinkách přečíst delší sms až do konce, např. jako u samsun gear? Hodinky potřebuji do práce abych nemusel pořád vytahovat telefon a na sportovní aktivity. Děkuji Lukáš

Zdravim. Ja by som mala len dve otazky prva ohladom krokomera pri chodzi alebo behu rata kroky samo alebo treba stlacat nanich štart a dalsia moze saa vnich clovek sprchovat alebo plavat ci treba ddavat hodinky dole pri tychto cinnosti. za kazdu odpoved velmi pekne dakujem Stanča😉

Diskusia a poradňa k Forever SW-500 čierne
Príslušenstvo pre Forever SW-500 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forever SW-500 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Für immer SW-500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Für immer SW-500 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Forever SW-500 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií