Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Formuler F3

Zobraziť katalóg
Formuler F3
4,5 7 hodnotení
Satelitný prijímač DVB-S2, Full HD, Media Player, CI slot, 1x čítačka SD kariet, EPG, HDMI, 2x USB, TimeShift, LAN, Wi-Fi, 3D Ready, PVR, Internet Streaming TV a Radio, FastScan, DC 12V
Kód:  IS001aq Produktové číslo:  8594163274610 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Formuler F3

Doprajte si viac zábavy vďaka drobné krabičke s kompaktnými rozmermi. Satelitný prijímač značky FORMULÁR rozšíri množstvo kanálov, ktoré môžete na svojom televízore naladiť a navrch pridá množstvo ďalších užitočných funkcií.

kľúčové vlastnosti

  • CI slot a čítačka SD kariet
  • Elektronický programový sprievodca
  • Široká konektivita - LAN, WiFi, HDMI alebo USB
  • TimeShift pre pretáčanie v živom vysielaní
  • 3D Ready
  • Streaming TV a rádia
  • Funkcia FastScan pre jednoduché naladenie prijímača

Pomocník pri ladení kanálov

Okrem funkcie TimeShift (vyžaduje externé úložisko) ponúka prijímač treba EPG, teda elektronického programového sprievodcu. Ak sa budete potýkať s ladením jednotlivých kanálov, táto funkcia vám prehledným popisom a charakteristikou ujasní obsah každého kanála, a uľahčí vám tak rozhodovanie, či ho naladiť alebo nie. Všetok obsah ponúka FORMULÁR F3 samozrejme v prvotriednej Full HD kvalite. Každý program si preto vychutnáte tak živo, ako by ste boli členmi filmového štábu.

triviálne konfigurácia

Ani začiatočníci sa pri zaobchádzaní s prijímačom nestretnú s problémami. Funkcia FastScan uľahčuje jeho ladenie tak, že to v prípade nutnosti zvládne aj vaša ratolesť. Rad výstupov na čele s dvojicou USB a jedným HDMI portom ponúka bohaté možnosti využitia, rovnako ako čítačka SD kariet, ktorá je tohto prístroja tiež súčasťou.

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2 Hotovo!
Záznam na
Externý disk Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2 Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je tento prijmac Sky Link ready? Dakujem

vu+zero

Diskusia a poradňa k Formuler F3
Príslušenstvo pre Formuler F3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Formuler F3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Formuler F3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Formuler F3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Formuler F3.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií