AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Formuler S Turbo – 4K UHD

Zobraziť katalóg
Formuler S Turbo – 4K UHD
Satelitný HD prijímač – DVB-S/S2, 4K Ultra HD, Android 7.0, CI/CI+, multimediálne aplikácie, HDMI CEC, YouTube, e-mail, hry, VESA, externý senzor, Wifi anténa
Kód:  IS001ao1 Produktové číslo:  DBSOBFORMST Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Formuler S Turbo – 4K UHD Predaj skončil

Formuler S Turbo – 4K UHD

Rozšírte svoj televízor o moderné funkcie a hlavne o príjem satelitného vysielania DVB-S2 v prvotriednej kvalite. Prijímač FORMULER S Turbo prinesie realistický, veľmi detailný obraz s bohatšími farbami, svetlejšiu bielu aj temnejšiu čiernu vďaka podpore HDR, HDR10, HLG a 10-bitového 4K Ultra HD so snímkovacou frekvenciou až 60 fps. Vie tiež zaznamenať 2 programy na pozadí pri časovom posunutí (TimeShift) aktuálneho programu na obrazovke! Vďaka 4-jadrovému procesoru a systému Google Android 7.0 však podávanie zábavy môže pokračovať, aj keď sa práve nič zaujímavé nevysiela.

Kľúčové vlastnosti satelitného prijímača FORMULER S Turbo

  • Špičkový obraz (10-bit. 4K Ultra HD @ 60 fps, HDR, HDR10, HLG)
  • Súčasné duálne nahrávanie a časový posun
  • Multimediálny prehrávač z USB, LAN, IPTV (KODI 17)
  • Kompletná zostava konektorov (HDMI, AV, USB 3.0, S/PDIF ...)
  • Najnovšie aplikácie a funkcie (Google Android 7.0 s aktualizáciami OTA)
  • Diaľkový učiaci sa ovládač k ovládaniu TV (zapnutie a zvolenie zdroja)
  • Slot pre CI karty TV operátora
  • Možnosť pridať DVB-T cez USB a VESA montáže na TV (pribalený extender)

SMART funkcie v satelitnom prijímači FORMULER S Turbo

Satelitný prijímač FORMULER S Turbo ponúka streamovanie obsahu zo sieťového úložiska alebo priamo z USB. So systémom Google Android 7.0 získate prístup k populárnym aplikáciám vrátane obľúbenej MyTV Online IPTV Client Exclusive FORMULER. Výkonný štvorjadrový GPU umožňuje tiež hranie hier s 3D grafikou. Ako ovládanie môžete použiť smartfón alebo tablet. Alebo vám prijímač FORMULER S Turbo na inteligentnom zariadení bude zrkadliť z veľkej televíznej obrazovky, takže sa môžete pozerať aj mimo obývacej izby. Pravidelné aktualizácie OTA dodajú prijímaču najnovšie funkcie aj do budúcnosti.

Dopĺňajúce informácie:

Rozmery:
220 × 35 × 145 mm

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Záznam na
flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba, Webový prehliadač Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba, Webový prehliadač Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Android Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky set-top boxy IPTV

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl byste mi napsat webové stránky na výrobce tohoto přístroje ? Jedná se mi o to , že se dá přístroj za pomoci USB-T2/C zprovoznit a aby se dal použít i pro DVB-T2 a DVB-C .

Dobrý den,lze na tomto sat. používat stream na apple TV?

Dobrý den , je možné u tohoto přístroje přijímat kabelovou TV DVB-C s kartou CONAX a prodáváte tento přístroj , anebo je jenom vhodný pro DVB-S/S2 satelitní příjem ?

Dobrý den , mám dotaz , půjdou mi u tohoto přístroje satelitní programy Skylink i kodováné všechny ? Já jsem si zakoupil loni satelitní přístroj Amiko 4K Combo a nyní u Skylinku mi nejde program Seznam.TV z důvodů již nejsou připojovány ke kryptovacímu systému Irdeto (CAID 0D96) . Nerozumím tomu všechny programy mi hrají , jenom ten jediný nově přídaný program mi píše že je kodovaný . Potřeboval bych 100 % vědět zda mi tento Váš přijímač bude přijímat ty nové programy , co bude Skylink přidávat ... Protože nyní mám ten můj přijímač Amiko 4K Combo asi nevyhovující , když to Skylink koduje a mění parametry ....Díky za pochopení .

Dobry den , jaký byste mi doporučil CAM Irdeto do toho přístroje ? Mohl byste mi poslat odkaz abych si mohl vybrat nejlepší z Vaší nabídky ? DÍky za pochopení.

Diskusia a poradňa k Formuler S Turbo – 4K UHD
Príslušenstvo pre Formuler S Turbo – 4K UHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Formuler S Turbo - 4K UHD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Formuler S Turbo - 4K UHD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Formuler S Turbo - 4K UHD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Formuler S Turbo - 4K UHD.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií