Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42 mm – Nehrdzavejúca oceľ

Zobraziť katalóg
Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42 mm – Nehrdzavejúca oceľ
4,0 1 hodnotení
Smart hodinky – pánske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie zdolaných poschodí, pripojenie pomocou Bluetooth, vibrácie, hľadanie telefónu, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, hodnota vodotesnosti 30 m (3 ATM), kompatibilné s iOS a Android, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: nehrdzavejúca oceľ, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  FSLftw02 Produktové číslo:  FTW7009
Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42 mm – Nehrdzavejúca oceľ Predaj skončil

Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42 mm – Nehrdzavejúca oceľ

Hybridné inteligentné hodinky Fossil FTW7009 navrhnuté na aktívny život

Pánske hybridné inteligentné hodinky Fossil Hybrid HR Collider FTW7009 zaujmú klasickým elegantným dizajnom v kovovom vyhotovení s remienkom z nehrdzavejúcej ocele. Hodinky kombinujú mechanické ručičky a dynamický displej, ktorý zobrazuje napr. srdcový tep, kroky, notifikácie z telefónu, predpoveď počasia a ďalšie informácie. Vzhľad ciferníka a funkcie hodiniek Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider si môžete prispôsobiť vlastným potrebám prostredníctvom mobilnej aplikácie. Na jedno nabitie je zaistená výdrž až 3 týždne bežnej prevádzky.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42 mm – nehrdzavejúca oceľ

  • Luxusné vyhotovenie s odolným remienkom z nehrdzavejúcej ocele
  • Hybridné hodinky Fossil FTW7009 s priemerom 42 mm
  • Vodotesnosť 3 ATM
  • Senzor tepovej frekvencie
  • Krokomer, meranie vzdialenosti a spálených kalórií
  • Ovládanie prehrávača hudby, predpoveď počasia, stopky
  • Výdrž batérie až 3 týždne na jedno nabitie
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 LE
  • Príjem mobilných notifikácií
  • Kompatibilné s Android 5.0+ a iOS 10.0+
  • Mobilná aplikácia Fossil Hybrid

Smartwatch hodinky Fossil HR Collider merajú dennú aktivitu

Hybridné smartwatch hodinky Fossil HR Collider neustále monitorujú vašu fyzickú aktivitu a zaznamenávajú dáta o vašom životnom štýle. Disponujú precíznym senzorom tepovej frekvencie a praktickými fitness funkciami na meranie počtu krokov, prejdenej vzdialenosti alebo spálených kalórií.

Inteligentné hodinky Fossil Hybrid HR Collider umožňujú prijímať mobilné notifikácie

Po spárovaní hodiniek Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider s inteligentným mobilným telefónom môžete na vašom zápästí zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, udalostiach z kalendára či upozornenia z obľúbených aplikácií a sociálnych sietí. Vo výbave inteligentných hodiniek Fossil FTW7009 nechýba ani funkcia na pohodlné ovládanie prehrávania hudby z telefónu.

Analýza nameraných dát v mobilnej aplikácii

V intuitívnej mobilnej aplikácii Fossil Hybrid môžete zobraziť prehľad o vašej dennej aktivite, stanovovať ciele a sledovať svoj pokrok – skrátka všetky hodnoty, ktoré boli hodinkami Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider namerané. Všetky dáta sú zobrazené vo forme grafov a prehľadných štatistík. Nechýba ani funkcia na monitoring kvality spánku, ktorá vám poskytne prehľad o priebehu jednotlivých fáz spánku a jeho dĺžke.

Hybridné hodinky Fossil FTW7009 si môžete prispôsobiť na mieru

Medzi jednotlivými funkciami môžete rýchlo prepínať pomocou ovládacích prvkov, ktoré sa nachádzajú na bočnej strane hybridných hodiniek Fossil Hybrid HR Collider. Rozšírené nastavenia, ako je prispôsobenie dizajnu ciferníka, funkcií tlačidiel či príjmu mobilných notifikácií sú dostupné v mobilnej aplikácii Fossil Hybrid.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Joga Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
432 h (18 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
42 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Sivá Hotovo!
Spôsob ovládania
Ovládanie tlačidlami Hotovo!
Hmotnosť
157 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Joga Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Vyjdené poschodia Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
432 h (18 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude u těchto hybridních hodinek Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42mm collider nadále ukazovat ručičkový ukazatel času správný čas, pokud dojde k odpojení se smartfonem, kterým se hodinky vlastně řídí. Tak abych aspoň viděl, kolik je hodin. Né vždy totiž jdu ven s mobilem. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bude u těchto hodinek fossil hybrid fungovat ručičkový ukazatel času pokud u sebe nebudu mít zrovna smartphone. Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42 mm – Nehrdzavejúca oceľ
Príslušenstvo pre Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42 mm – Nehrdzavejúca oceľ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42mm - Nerezová ocel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42mm - Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42mm - Edelstahl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fossil FTW7009 Hybrid HR Collider 42mm - Rozsdamentes acél.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií