AP+ nový vizuál AD homeoffice

Fossil Julianna HR Rose Gold

Zobraziť katalóg
Fossil Julianna HR Rose Gold
5 1 hodnotení
Smart hodinky – dámske s meraním tepu na zápästí, Google Pay (nie je podporované v CZ/SK), výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie zdolaných poschodí, GPS, pripojenie pomocou WiFi, Bluetooth a NFC, prehrávač hudby, vibrácie, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, hodnota vodotesnosti 30 m (3 ATM), Wear OS, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 8 GB, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: nehrdzavejúca oceľ, materiál puzdra: oceľ
Kód:  WEAfos09 Produktové číslo:  FTW6035

Fossil Julianna HR Rose Gold

Fossil Julianna HR Rose Gold sú smart hodinky, ktoré sa stanú predĺženou rukou vášho telefónu. Neprehliadnuteľným dizajnovým prvkom je ružovozlatá a ružovozlatá farba puzdra. Materiálom remienka je nehrdzavejúca oceľ. Odolnosť hodiniek zaisťuje Gorilla Glass sklíčko. Displej s hodnotou uhlopriečky 32,512 mm intuitívne zobrazuje rôzne informácie. Ak vám niekto bude volať, tak možno hovor vybaviť prostredníctvom hodiniek. Bežné hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár a duálny čas, doplnia vychytávky typu krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa a meranie vyjdených poschodí. Počas nákupov môžete platiť pohodlne cez Google Pay (nie je podporované v CZ/SK).

Zásadné parametre smart hodiniek Fossil Julianna HR Rose Gold

  • Hodinky inteligentné FOSSIL spolupracujú s Androidom aj iOS
  • Vodotesnosť do 30 m (3 ATM)
  • Radosť vám urobia klasické hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár a duálny čas
  • Zobrazenie času: digitálne
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek FOSSIL: Krokomer, Výpočet kalórií, Meranie tepu, Meranie vzdialenosti, Meranie rýchlosti, Meranie tempa a Meranie vyjdených poschodí

Smart hodinky Fossil Julianna HR Rose Gold vás zaujmú svojím dizajnom aj funkciami

Smart hodinky Fossil Julianna HR Rose Gold sú schopné komunikácie s operačným systémom iOS a Android prostredníctvom WiFi, Bluetooth a NFC. Hudobný prehrávač vám otvára možnosť prepínanie svojej hudby bez nutnosti vyťahovať mobil. Vstavaná batéria pri bežnom používaní vystačí na 24 h a nemalo by teda hroziť, že energia sa minie v strede dňa. Ak sa bavíme o senzoroch, využívajú GPS.

Smart hodinky vám zlepšia kondičku

Hodinky smart Fossil Julianna HR Rose Gold dohliadajú na vaše športové aktivity, ako je napríklad badminton, beh, cyklistika, fitness, golf, chôdza, jóga, lezenie, lyžovanie, plávanie, tenis, turistika a veslovanie. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na prehľad o vašej tréningovej zóne vhodné na cielené spálenie tukov. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s ustrážením si optimálneho príjmu potravy. Šikovný krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Pri behaní je neoceniteľné meranie rýchlosti a tempa vašej aktivity.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
36 h (1,5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
44 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
80 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Remienok

Max. obvod zápästia
19 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
36 h (1,5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
24 h (1 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, včera mi u hodinek dvě hodiny nereagoval displej, poté naběhl. Dnes v pořádku nabité a odpoledne z ničeho nic přestaly reagovat úplně. Nelze ani nabíjet. Dá se s tím něco dělat,l nebo pouze reklamovat? Děkuji

Dobrý den, píšete, ze výdrž baterie je 24hod. Není to málo?

Dobrý den hodinkami mi nejde platit, co dělám špatně??? Děkuji za odpověď

Dobrý den. U hodinek Fossil 5 generace píšete možnost NFC platby. Při zadávání karty to píše, že platby Google Pay nejsou v této zemi podporovány. Proč to v parametrech píšete, když to je nefunkční v této zemi. Zajímavé ovšem je, že telefonem platit přes Google Pay mohu.

Dobrý den, lze s tímto modelem přijímat hovory? Mají reproduktor? Dekuji

Jsou hodinky dotykové? děkuji za odpoved.

Dobrý den. Mají hodinky češtinu? Děkuji za odppvěď.

Dobrý den ,jsou to hodinky 5 generace popis vám nesouhlasí z Fossil Julianna HR Rose Gold/Black nebo Fossil Gen5 Carlyle HR

Diskusia a poradňa k Fossil Julianna HR Rose Gold
Príslušenstvo pre Fossil Julianna HR Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fossil Julianna HR Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fossil Julianna HR Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fossil Julianna HR Rose Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fossil Julianna HR Rose Gold.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií