Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fostex FO TR-90 (250)

Zobraziť katalóg
Fostex FO TR-90 (250)
Slúchadlá náhlavné, polootvorené, frekvenčný rozsah 5Hz-35kHz, impedancia 250Ohm, citlivosť 92dB, odnímateľný kábel 3m, puzdro
Kód:  FTX006p Produktové číslo:  FO TR-90(250) Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fostex FO TR-90 (250)

Z Japonska prichádza úplne nový rad profesionálnych slúchadiel, ktoré sa kvalitou vyrovnajú ďaleko drahším modelom konkurencie. S novým 40mm dynamickým meničom a širokým rozsahom odozvy sa môžete tešiť na pôsobivo presnú reprodukciu zvuku a dostatočnú hlasitosť. Polootvorené konštrukcia je ideálnym kompromisom medzi prirodzeným šírením zvuku a izoláciou hluku z okolia. Použití najdou například při poslechu za účelem kritického hodnocení hudby nebo při nahrávání ve studiu.

kľúčové vlastnosti

  • Profesionálne dynamické stereo slúchadlá
  • Úplne novo navrhnutý 40mm menič
  • Zaťažiteľnosť až 100 mW
  • Hmotnosť len 308 g
  • Dokonalé prispôsobenie tvaru a veľkosti hlavy
  • Tvar náušníkov zaručí presnú reprodukciu zvuku
  • odnímateľný kábel
  • Dva páry ušných vankúšikov rôznych veľkostí v balení
  • Rovný aj krútený kábel v balení

dokonale sadnú

Či už vás živí práca so zvukom, alebo si proste len chcete užiť skvelé počúvanie, model TR-90 vás poteší priaznivým pomerom cena / výkon. Jeho kovovú konštrukciu vyvinuli predný dizajnéri tak, aby bolo možné slúchadlá prispôsobiť každému tvaru a veľkosti hlavy. V balení nájdete dva druhy ušných vankúšikov, dva káble (rovný a opletený), cestovné puzdro a adaptér pre 3,5 mm konektor.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fostex FO TR-90 (250) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO TR-90(250). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex FO TR-90 (250). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex FO TR-90 (250). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fostex FO TR-90 (250).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií