AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FOX Hailstorm Jacket -L, Stone

Zobraziť katalóg
FOX Hailstorm Jacket -L, Stone
Motorkárska bunda dámska z TruMotion materiálu, zloženie: 86 % polyester/14 % spandex, vetru a vode odolné DWR pletenie, vodný stĺpec 3 000 mm/3 000 g/24 h, športový moto strih
Kód:  SPTm0435 Produktové číslo:  884065383588
FOX Hailstorm Jacket -L, Stone Predaj skončil

FOX Hailstorm Jacket -L, Stone

Ľahkú dámsku bundu oceníte pri celom rade príležitostí. Je neuveriteľne ľahká a ani v teplejšom počasí nie je na zahodenie. Všetky jej prednosti sa ale skutočne osvedčia, keď sa ochladí a začne byť veterno. Na dotyk nesmierne príjemný materiál je vodovzdorný a vďaka praktickej kapucni vás tak nikdy neprekvapí menší ani väčší dážď. Pevné švy a kvalitný zips ochránia pred vetrom a prefúknutím.

Každú nositeľku poteší originálny strih, ktorý už na prvý pohľad nepôsobí všedne. Je ušitý s dôrazom na pohodlné nosenie a voľnosť pohybu.

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný a kvalitný materiál
  • Nevšedne elegantný strih
  • Vodeodolná úprava
  • Kapucňa a praktické vrecká

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOX Hailstorm Jacket -L, Stone
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Hailstorm Jacket -L, Stone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOX Hailstorm Jacke -L Stein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOX Hailstorm Jacke -L Stein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOX Hailstorm Jacket -L kő.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií