Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

FOX Thermabond Bionic Jacket - M, Black

Zobraziť katalóg
FOX Thermabond Bionic Jacket - M, Black
Motorkárska bunda pánska, zloženie materiálu: 95 % polyester/5 % spandex, gramáž 300 g, hrejivá podšívka zo 100 % polyestru, DWR úprava, nastaviteľná kapucňa, elastické úplety spodku a rukávov, širší pohodlný strih
Kód:  SPTm0442 Produktové číslo:  884065347986
FOX Thermabond Bionic Jacket - M, Black Predaj skončil

FOX Thermabond Bionic Jacket - M, Black

Pánska bunda od značky FOX prekvapí neraz praktickou vlastnosťou. Pohodlný a príjemný materiál sa okrem toho, že skvele vyzerá, aj výborne nosí. Aby ste mohli túto bundu obliecť pri čo najväčšom množstve príležitostí, ide o ľahký, ale prekvapivo hrejivý kúsok. Teplá podšívka zaistí komfort aj vo veľmi chladnom zimnom počasí. Dážď vás neprekvapí vďaka nastaviteľnej kapucni a pred premoknutím ochráni vodovzdorná úprava. Všetko je doplnené praktickými detailami, napríklad elastickými úpletami rukávov. Strih je širší pre maximálne pohodlie a voľnosť pohybu.

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný a kvalitný materiál
  • Teplá podšívka
  • Vodovzdorná úprava
  • Nastaviteľná kapucňa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FOX Thermabond Bionic Jacket - M, Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Thermabond Bionic Jacket -M, Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOX Thermabond Bionic Jacket -M, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOX Thermabond Bionic Jacket -M, Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOX Thermabond Bionic Jacket -M, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií