Rapture AP+ plus nový vizuál

Foxit PhantomPDF Business 9 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Foxit PhantomPDF Business 9 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Foxit PhantomPDF pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: práca s PDF, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLF0002a
Foxit PhantomPDF Business 9 (elektronická licencia) Predaj skončil

Foxit PhantomPDF Business 9 (elektronická licencia)

K prehliadaniu PDF súborov je k dispozícii celý rad bezplatných nástrojov, ale ak chcete PDF editovať, musíte použiť sofistikovaný program s perfektnou kompatibilitou. Práve do tejto kategórie právom patrí Foxit PhantomPDF Business 9. Zo férovú cenu totiž ponúka viac ako konkurenčné riešenia.

Licencia dorazí do Vášho emailu uvedeného pri registrácii na Alza.sk, najneskôr do 4 dní (väčšinou sú licencie pripravené do druhého dňa).

Kľúčové vlastnosti programu Foxit PhantomPDF Business 9

  • Kompletná tvorba a úprava PDF súborov s programom Foxit PhantomPDF
  • Jednoduché elektronické podpisovanie PDF súborov
  • OCR (optické rozpoznanie znakov)
  • Podpora tvorby PDF formulárov
  • Business edícia podporuje prevzatie doménových oprávnení, nahrávanie súborov na server, pokročilejšie úpravy PDF alebo vkladanie bezpečnostných vodoznakov v AD IRM chránených súboroch

Jednoduchá a rýchla úprava PDF s Foxit

Vďaka prehľadnému používateľskému rozhraniu môžete v súboroch PDF ľahko vykonávať rôzne úpravy (odstrániť časti dokumentu, orezať stránky, otočiť alebo pridať stránku, vkladať obrázky a multimediálne súbory, upraviť pozadie a podobne).

Do dokumentu je tiež možné vkladať poznámky, zvýrazniť časti textu, spravovať záložky, kvalitne a rýchlo vyhľadávať alebo zmenšiť veľkosť súboru PDF podľa potreby.Kvalitné zabezpečenie je samozrejmosťou. K dispozícii je ochrana heslom, šifrovací certifikát i digitálne overenie elektronického podpisu, ktoré zabránia nežiaducim zmenám dôležitým informácií.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií