Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Fractal Design Acrylic Side Panel - čierna

Zobraziť katalóg
Fractal Design Acrylic Side Panel - čierna
Bočnica pre PC skrinky pre ARC / R4, plochý vonkajší povrch, jednoduchá inštalácia, rozmery okna 270 x 290mm
Kód:  CB326a Produktové číslo:  FD-AC-WND-DEFR4-ARC-BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fractal Design Acrylic Side Panel - čierna Predaj skončil

Fractal Design Acrylic Side Panel - čierna

Bočnice pro počítačovou skříň Fractal Design Acrylic Side Panel má zcela plochý vnější povrch s rozměry průhledného okna 270 × 290 mm, které vám umožní zobrazit vaše nastavení ve velkém stylu. Touto perfektní bočnicí ve skandinávském designu můžete jednoduše nahradit standardní panel bez jakýchkoliv úprav. Bočnice má zcela plochý vnější povrch, žádný plast nebo viditelné nýty. Velikost okna, které je umístěno 45 mm od horní a zadní hrany, je 270 × 290 mm.

Specifikace:

  • Rozměry bočnice: (Š x H) 480 × 439 mm
  • Rozměry okna: 270 × 290 mm
  • Hmotnost: 1,55 kg
Poznámka:
» Všetky tuning skrinky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fractal Design Acrylic Side Panel - čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fractal Design Acrylic Side Panel - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fractal Design Acryl Side Panel - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fractal Design Acryl Side Panel - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fractal Design akril Side Panel - fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií