PET AD homeoffice

FrameXX IO Senzor dvere/okno

Zobraziť katalóg
FrameXX IO Senzor dvere/okno
4,4 6 hodnotení
Senzor na dvere a okná bezdrôtový, kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, montáž na dvere alebo okno, samostatne funkčná jednotka, podporované OS: Android a iOS, jazyk aplikácie: v češtine
Kód:  FRAxx05 Produktové číslo:  FXIODS01

FrameXX IO Senzor dvere/okno

Využite našej skvelej ponuky na magnetický senzor FrameXX IO v bielej farbe, ktorý dokáže detekovať otvorenie okien alebo dverí vo vašom dome. Veľkou prednosťou tohto modelu je veľmi jednoduchá inštalácia bez akéhokoľvek zásahu do konštrukcie. Všetko je riešené jednoduchým prilepením pomocou dodávanej obojstrannej lepiacej pásky. Bezdrôtový interiérový senzor FrameXX IO detekuje nechcené vniknutie pri oddialení tela senzora a magnetu. Pomocou mobilnej aplikácie dostanete okamžite informáciu o tom, že bol vo vašom dome detekovaný pohyb. Veľkou prednosťou tohto skvelého senzora FrameXX IO je skutočnosť, že je kompatibilný s ľubovoľným WiFi routerom.

Kľúčové vlastnosti senzora FrameXX IO

  • Jednoduchá inštalácia Plug&Play
  • Bez zásahu do konštrukcie vášho domu
  • Napájanie pomocou batérie
  • Výdrž až 2 roky (detekcia 7× denne)
  • Senzor monitoruje stav batérie
  • Podporuje otvorenú platformu aplikácie IFTTT
  • Umožňuje automatické zapnutie osvetlenia pri vstupe do miestnosti
  • Kvalitné dielenské spracovanie
  • Moderný dizajn
  • Kompaktné rozmery
  • Biele vyhotovenie
  • Kompatibilný s ľubovoľným WiFi routerom

Malý a šikovný pomocník FrameXX IO

Určite je potrebné spomenúť, že biely magnetický senzor FrameXX IO je využívaný prevažne na okná a dvere, ale tiež je schopný chrániť vaše garážové brány, bezpečnostné dvierka, strešné okná aj vonkajšie bezpečnostné dvere. Kvalitné dielenské spracovanie je sprevádzané veľmi moderným dizajnom a senzor zároveň pôsobí veľmi nenápadne, čo sa v tomto prípade určite hodí. Napájanie je riešené batériou s výdržou 2 roky. Vizuálna indikácia stavu zariadenia prebieha pomocou LED diódy, vždy tak máte prehľad nad jeho funkčnosťou. Používateľov určite poteší malý bonus v podobe možnosti nakonfigurovať senzor FrameXX IO tak, aby automaticky zapol osvetlenie pri vstupe do miestnosti. Skvelé, že?


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Fungovanie
Samostatne Hotovo!
Funkcie
Montáž na dvere alebo okno Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
na dvere a okná Hotovo!

Umiestnenie

Určenie
Vnútorné Hotovo!

Použitie

Použitie
samostatne Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky senzory otvorenia dverí a okien
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Důležitá informace, kterou jsem se mezi informacemi k produktu před nákupem nedočetl je, že výrobky TUYA od cca 04.2020 nespolupracují s aplikací IFTTT. Pokud tedy chcete, aby toto čidlo spolupracovalo s ostatními smart produkty jako spouštěč různých akcí je třeba postupovat jinak. Předmětný způsob mám vyzkoušený mezi WIFI smart zařízeními společností NEDIS, IMMAX, SMART LIFE. Takže kupříkladu lze skutečně nastavit událost, kdy toto čidlo při rozepnutí kontaktů např. na garážových vratech rozsvítí žárovku od NEDIS a změní jí barvu např. na červenou a současně zapne smart zásuvku od IMMAXU která zapne jiný spotřebič. Smart výrobky od některých výrobců však mezi sebou rozmluvit nelze - např. smart žárovky od WIZ zmíněným (respektive v detailech nezmíněným) způsobem rozmluvit nelze. Pro více informací případně pište na [email protected]

Dobrý den,musí to velmi blízko u sebe?mám dveře a bylo by to od sebe tak 10cm

Funguje i samostatně? Nebo k tomu musí být řídící jednotka?

Zařízení funguje podivně. Zařízení sice posílá push-up notifikace i spouští alarm v mobilu při otevření či sepnutí kontaktů, ovšem pokud spustíte v aplikaci kontrolu zařízení na síti, tak aplikace senzor nevidi a upozorní Vás, že senzor neni v blízkosti telefonu nebo že zařízení není na stejné wifi síti s mobilem, což je nesmysl, když mám senzor přímo vedle mobilu a na stejné wifi. Myslím, že to souvisí s tím, že se senzor nenačte v app IFTTT nebo třeba ani v app Smart Things po přihlášení do app Smartlife. Možná je senzor vadný, ale nevím. Prosím o nějakou reakci, jinak senzor vrátím. Děkuji.

Dobrý den, podařilo se někomu tento senzor přiřadit k akci "IF" v aplikaci IFTTT? Senzor v aplikaci Smart Life funguje jak má, ale po přihlášení k účtu Smart Life v aplikaci IFTTT se senzor nezobrazi v seznamu použitelných senzorů. Jakoby v účtu Smart Life vůbec seznor nebyl. Má někdo prosím nějakou zkušenost? Děkuji

Dobrý den, umí senzor poslat email ? Děkuji.

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi tímto a produktem iQtech SmartLife DW04? Fotky identické, akorát název a cena jiná

Dobrý den, mám otázku zda tento typ senzoru mohu použít i na venkovní část dveří, respektive zda je voděodolný.

Dobrý den,chci se zeptat jestli když dám senzor na dveře a nastavím to tak když otevřu dveře tak chci aby se rozli svetla (cololight,hama smart,framexx)?????

Dobrý deň, senzor reaguje len na zmenu stavu alebo vidieť v aplikácii ci je kontakt otvorený alebo zavretý? Tzn. Keď sa otvorí príde notifikácia do telefónu a keď sú dvere/okno otvorené tak vidieť v aplikácii otvorené?

12
Diskusia a poradňa k FrameXX IO Senzor dvere/okno
Príslušenstvo pre FrameXX IO Senzor dvere/okno Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FrameXX IO Senzor dveře/okno. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FrameXX IO Sensor für Tür/Fenster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FrameXX IO Sensor für Tür/Fenster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FrameXX IO ajtó/ablak érzékelő.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií