Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Freevision VILTA M

Zobraziť katalóg
Freevision VILTA M
5 4 hodnotení
Stabilizátor – 3-osový, pre telefóny s rozmermi 48mm až 55mm, ovládacia aplikácia FV Share pre systém iOS od 9.1 a Android (pripravuje sa), Os Pan 360°, Os Tilt±115°, Os Roll±45°, adaptabilná rýchlosť otáčania (±500°/s), automatická kalibrácia, Bluetooth 4.2, je možné pripevniť na akýkoľvek statív so štandardným závitom 1/4"-20, režimy v aplikácii HDR, Beauty, sport režim, chôdza, vlastné nastavenie, časozberné (pohybové) videá, režim dlhej expozície, panoramatické zábery
Kód:  FREEa002 Produktové číslo:  FV-GB-VTM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Freevision VILTA M

Multifunkčný gimbal pre mobilné telefóny pomôže zvečniť každý zážitok

Robustný stabilizátor Freevision VILTA M je profesionálne zariadenie pre každú situáciu. Určený je pre väčšinu mobilných telefónov, vrátane iPhonu 8 Plus, či Samsungu Galaxy Note 8. S jeho pomocou sa z vás stane špičkový kameraman a všetky urobené zábery budú v špičkovej kvalite. Ide o všestranný gimbal, s ktorým ľahko zaostríte na vybraný objekt, priblížite/oddialite, zachytíte časozberné videá, alebo panorámy. Vilta M počas chôdze, alebo akéhokoľvek pohybu eliminuje všetky otrasy a bráni tomu, aby akokoľvek ovplyvnili vizuálnu kvalitu výslednej snímky, alebo videa.


Stabilizátor Freevision VILTA M

Freevision Vilta M je vďaka jednoduchému použitiu vhodný pre kohokoľvek

Použitie stabilizátora je veľmi jednoduché. Ako prvý krok je potrebné stiahnuť z App Store, alebo Google Play aplikáciu FV Share. Potom už stačí vložiť smartfón do držiaka, navzájom ich spárovať cez Bluetooth a vyraziť za dobrodružstvom. Výhodou je, že stabilizátor si automaticky skontroluje polohu telefónu a v prípade zlého umiestnenia vás na túto skutočnosť aplikácia FV Share upozorní.


Variabilné funkcie vždy na dosah

Vilta M disponuje až niekoľkými režimami, medzi ktorými je možné ľahko prepínať tlačidlom priamo na rukoväti, alebo prostredníctvom aplikácie. Môžete si tak veľmi ľahko zvoliť napríklad športový režim, alebo ručne nastaviť rozlíšenie videa a kvalitu panoramatických záberov. Nechýba ani množstvo atraktívnych a moderných filtrov, ktoré vaše snímky posunú ešte o úroveň vyššie.


Voliteľný snímací uhol

So stabilizátorom Freevision Vilt M bude vytváranie panoramatických snímok jednoduché a zábavné, stačí si vybrať, aký veľký uhol chcete do fotografie zachytiť – 180°, 330°, 3 × 3 alebo 3 × 5. Snímku môžete ihneď v aplikácii FV Share upraviť a zdieľať. Okrem toho je možné vybrať režim dlhej expozície, funkciu HDR, alebo filter Beauty. Za zmienku stojí aj samotná konštrukcia gimbalu; vďaka ergonomickému vyhotoveniu sa pohodlne drží a samozrejmosťou je aj klasický závit 1/4"-20 umožňujúci pripevnenie na akýkoľvek statív, alebo monopod.


Freevision Vilt M a jeho prevádzkové režimy

Batérie stabilizátora vydržia na jedno nabitie až 17 hodín, dobiť sa následne dá pomocou dodávaného micro USB kábla. Je ho možné používať v troch režimoch – každý z nich indikuje LED dióda. Počas každého zapnutia navyše vykoná Freevision Vilt M automatickú kalibráciu a pomocou stlačenia tlačidla ho môžete kedykoľvek vrátiť do východiskovej pozície.

Dostupné režimy:

  • Semi-Follow – funguje v dvoch osiach a kopíruje pohyb vášho tela
  • Follow – funguje vo všetkých osiach a kopíruje pohyb vášho tela
  • Lock – sleduje konkrétny objekt vo všetkých uhloch
  • Vycentrovanie kamery – vráti sa do východiskovej pozície

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zvládne stabilizátor i iPhone XS MAX s obalem? Děkuji za odpověď. :)

Dobrý den mohl bych vědět jestli se dá kompatibilní s Samsungem A6+ Děkuji

Dobrý deň dá sa ten stabilizátor pripevniť na statív alebo tripod

Dobry den.Upevnim na tento stabilizator aj samsung galaxy s7edge

Dobrý den, prosím o informaci,jestli je tento držák voděodolný.Děkuji

Da sa tam dat aj goPro hero 6 ?

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat ohledně stabilizátoru Freevision VILTA M, jestli bude na něj možné připevnit mobilní telefon ASUS Zenfone 5 Lite ZC600KL Midnight Black popřípadě jestli je s ním kompatibilní. Předem děkuji za odpoveď.

Dobrý den, unese stabilizátor NOTE 8? Nikde jsem nenašel informaci o nosnosti.

Dobrý deň. Upevnim na tento stabilizator aj Samsung GALAXY s8 ? Dakujem

Zdravim, mam par otazok: 1) da sa na zariadenie namontovat aj maly fotoaparat? 2) aka je maximalna hmotnost zariadenia ktore to dokaze stabilizovat 3) je uz dostupny software pre android?

Diskusia a poradňa k Freevision VILTA M
Príslušenstvo pre Freevision VILTA M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Freevision VILTA M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Freivision VILTA M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Freivision VILTA M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Freevision VILTA M.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií