Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý

Zobraziť katalóg
Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý
5 1 hodnotení
Instantný fotoaparát – vstavaný blesk, výdrž batérie 30 snímok, napájanie zaisťujúce 2× CR2 batérie, optický hľadáčik, minimálny čas uzávierky 1/400 s, hmotnosť 0,275 kg, používateľská príručka a manuál v balení, modrá farba
Kód:  OF1103c Produktové číslo:  16263666 Stránky výrobcu
Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý Predaj skončil

Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý

Instantné fotografie sa po rokoch odmlky opäť dostávajú k slovu, a to hneď v podobe zaujímavého prístroja Fujifilm Instax Mini 25. Princíp instantnej fotografie je pomerne jednoduchý. Po exponovaní snímky držíte v priebehu niekoľkých okamihov v ruke hotovú fotografiu, ktorú môžete prezentovať okolitému svetu alebo ju naopak niekomu podarovať. Fotoaparát používa špeciálne fotografické papiere, ktoré sa aj s kazetou zasúvajú do prístroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny fotoaparát s instantnou tlačou fotografií
  • Fotografie sú v rozmere 62 × 46 mm
  • Malé zrkadielko pod objektívom uľahčí zachytenie selfie
  • Zaujímavé dizajnové vyhotovenie
  • Rýchlosť uzávierky 1/400 sec.

Sympatický prístroj pre zhotovovanie zábavných snímok

Telo je vyrobené kompletne z plastu a nájdete na ňom minimálne množstvo ovládacích prvkov. Na prvý pohľad zaujme výrazné okružie objektívu, vedľa neho blesk a spúšť s integrovaným vypínačom. V časti vedľa spúšte je umiestnený veľmi jednoduchý priehľadový hľadáčik. Svetelnosť objektívu je f/12,7, čo použiteľnosť prístroja síce mierne obmedzuje, a preto je tiež k dispozícii vstavaný blesk, ktorého dosah sú cca tri metre.

Na tomto fotoaparáte prekvapí veľmi nízka spotreba energie. Prístroj ju  čerpá z dvojice lítiových batérií CR2. Po vyfotení sa okamžite vysunie fotka a k jej úplnému vyvolaniu dôjde v priebehu pár minút. Sami sa presvedčte, že Fujifilm Instax Mini 25 dokáže tvoriť fotografie, ktoré nie sú len pozostatkom doby minulej, ale stále živým a zábavným spôsobom zachytenia vašich životných okamihov.

Parametre a špecifikácia

Šírka
11,2 cm Hotovo!
Výška
12,1 cm Hotovo!
Hĺbka
5,05 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,28 kg Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,2 cm Hotovo!
Výška
12,1 cm Hotovo!
Hĺbka
5,05 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,28 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/400 s Hotovo!

Objektív

Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
5 cm Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty
Bez pamäťovej karty Hotovo!

Batéria

Typ napájania
2× CR2 Hotovo!
Výdrž batérie
30 snímok Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Manuál Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nenašla jsem bohužel způsob, jak tímto foťákem fotit s vypnutým bleskem.

Diskusia a poradňa k Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý
Príslušenstvo pre Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií