AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Fujifilm Instax mini Hello Kit WW1

Zobraziť katalóg
Fujifilm Instax mini Hello Kit WW1
Fotopapier pre fotoaparát Fujifilm Instax Hello Kitty
Kód:  OF2012a Produktové číslo:  FTFIFUHELL050 Stránky výrobcu
Fujifilm Instax mini Hello Kit WW1 Predaj skončil

Fujifilm Instax mini Hello Kit WW1

Užijte si chvíle se svým fotoaparátem značky Fujifilm naplno. Ke stylovému trendy modelu Instax Hello Kitty je k dostání originální příslušenství v podobě instantního neboli okamžitého filmu. WW1 poskytuje fotografie bezprostředně po pořízení obrázku do několika málo sekund či minut. Expozice, vyvolání i kopie se totiž děje přímo v těle samotného fotoaparátu. Můžete se tak téměř okamžitě těšit z pohledu na stylové selfie a další snímky ze svého Hello Kitty zařízení. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

do mini 8 to jde také?nebo jen Hello Kitty

Diskusia a poradňa k Fujifilm Instax mini Hello Kit WW1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm Instax mini Hello Kit WW1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini Hallo Kit WW1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini Hallo Kit WW1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujifilm Instax Mini Helló Kit ww1.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií