Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle

Zobraziť katalóg
Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle
5 3 hodnotení
Mobilná tlačiareň – sada obsahuje tlačiareň, 40 fotopapierov a praktické puzdro, tlačiareň na tvorbu koláží a tlač fotografií s aplikáciou pre IOS alebo Android, Bluetooth 4.2., na 1 nabitie vytlačí až 100 fotografií, na papier formátu 4,6 × 6,2 cm, tlač 1 fotografia 15 s, súčasťou USB kábel, hmotnosť 210 g
Kód:  OF952d5 Produktové číslo:  FTINFTVA2205 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle Predaj skončil

Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle

Mobilná tlačiareň Fujifilm Instax Mini Link 2 vám umožní tlač fotografií z mobilných zariadení s operačným systémom iOS aj Android. Na jedno nabitie dokáže vytlačiť až 100 snímok a výsledná fotografia dosahuje rozmery 86 × 54 mm. Vyniká svojím kompaktným dizajnom, vďaka čomu si ju môžete vziať kamkoľvek so sebou a tlačiť fotografie ihneď po ich obstaraní mobilným telefónom. Tlačiareň je pritom kompatibilná aj sbezzrkadlovým digitálnym fotoaparátom FujiFilm X-S10. S každým zariadením ju možno pohodlne spárovať bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth. Vytlačenie jednej fotografie trvá približne 15 sekúnd.

Kľúčové vlastnosti mobilnej tlačiarne Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case White Bundle

  • Mobilná tlačiareň v kompaktnom dizajne
  • Umožní tlač fotografií z mobilných zariadení s operačným systémom iOS aj Android
  • Kompatibilná aj s bezzrkadlovým digitálnym fotoaparátom FujiFilm X-S10
  • Fujifilm Instax Mini Link 2 je možné so zariadením spárovať pomocou Bluetooth
  • Na jedno nabitie dokáže vytlačiť až 100 snímok
  • Výsledná fotografia dosahuje rozmery 86 × 54 mm
  • Tlačiareň je vybavená aj funkciou instaxAiR
  • Funkcia instaxAiR umožňuje pridať k fotografii obrázok nakreslený vo vzduchu
  • Možnosť stiahnutia mobilnej aplikácie Instax Mini Link 2, v ktorej je možné fotografie upravovať
  • Fujifilm Instax Mini Link 2 podporuje formáty JPEG, PNG, HEIF a DNG
  • Vybavená Li-Ion batériou
  • Balenie obsahuje tiež celkom 40 fotopapierov a praktické puzdro chrániace kameru pri prenášaní
  • Farebné vyhotovenie: modré

Aplikácia Instax Mini Link 2 vaše fotografie vylepší

Ak si stiahnete mobilnú aplikáciu Instax Mini Link 2, môžete vďaka nej svoje fotografie ďalej vylepšovať. Aplikácia ponúka mnoho rôznych rámčekov a samolepiek, ktoré je možné k fotkám priradiť, rovnako tak v nej možno zvýrazniť teplé tóny na fotografii. Tlačiareň Fujifilm Instax Mini Link 2 je však vybavená aj funkciou instaxAiR, ktorá vám umožní fotografie rôzne prispôsobovať pomocou kreslenia vo vzduchu. Stačí stlačiťtlačidlo na jej hornej strane, namieriť bočnú LED diódu a začať kresliť vo vzduchu obrázok, ktorý si prajete k fotografii pridať. To, čo nakreslíte vo vzduchu, sa potom zobrazí v náhľade tlače v aplikácii. Dokonca môžete tiež nahrať video kresby a následne ich zdieľať ako QR kód, ktorý sa stane súčasťou vašej vytlačenej fotografie.

Fujifilm Instax Mini Link 2 zveční vaše nezabudnuteľné okamihy

Mobilná tlačiareň Fujifilm Instax Mini Link 2 je vybavená Li-Ion batériou, ktorá ju udrží na jedno nabitie v prevádzke na vytlačenie približne 100 snímok. Následne sa nabíja 80 – 120 minút. Vyvolanie fotografie pritom trvá 90 sekúnd, zatiaľ čo jej vytlačenie 12 – 15 sekúnd. Tlačiareň podporuje formáty JPEG, PNG, HEIF a DNG. Balenie obsahuje tiež celkom 40 fotopapierov, ktoré umožnia okamžitú tlač fotografií, apraktické puzdro chrániace kameru pri prenášaní. Vďaka Fujifilm Instax Mini Link 2 si budete môcť každý nezabudnuteľný okamih okamžite zvečniť.

Rozmery:
12,48 × 9,19 × 3,64 cm

Hmotnosť:
210 g

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Termosublimačná Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!
Funkcie
Prenosná Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Termosublimačná Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prenosná Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Rozmery

Výška
36,4 mm Hotovo!
Hĺbka
124,8 mm Hotovo!
Šírka
91,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,21 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky mini tlačiarne na fotky

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm instax mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue + Link Case Blue Bundle.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií