Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fujitsu Celsius J550

Zobraziť katalóg
Fujitsu Celsius J550
Pracovná stanica - Intel Core i5 6500 Skylake, Intel C236, RAM 8 GB DDR4, Intel HD Graphics 530, HDD 1000 GB 7200 otáčok, DVD, DVI-D, 2x DisplayPort, USB 3.0, čítačka kariet, COM, M.2 2280, klávesnica, myš, Windows 10 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit, záruka on-site
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TF009a2 Produktové číslo:  VFY:J5500W85ABCZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Celsius J550

Potrebujte dostatok výkonu na náročnú prácu? Tak pracovná stanica Fujitsu Celsius J550 je presne pre vás. Disponuje vybranými komponentmi, ktoré zaručujú vysoký výkon a kvalitu pre akékoľvek prostredie. Je ideálnou voľbou pre základné aplikácie 3D/CAD či DCC a poradí si aj s finančnou analýzou alebo tvorbou digitálneho obsahu. Predinštalovaný systém je osvedčený Windows 7 Professional, nie je však problém systém upgradovať na moderné Windows 10 Pro, ktorý zabezpečí efektívnu a prirodzenú prácu v profesionálnych aplikáciách. Výhodou počítača je dodávaný set klávesnica s myšou a k prvému spusteniu chýba len pripojiť monitor.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny výkon pre profesionálne aplikácie
  • Objemné úložisko pre všetky vaše projekty
  • Široké možnosti rozšírenia, vrátane moderného rozhrania M.2
  • On-site podpora
  • Osvedčený systém Windows 7 Pro

Profesionálny výkon s možnosťou rozšírenia

Na bleskurýchly chod celého počítača bol vybraný štvorjadrový procesor Intel Core i5 šiestej generácie Skylake. Jeho štyri jadrá tikajú na vysokej frekvencii 3,2 GHz, kedy v prípade vyššej záťaže dokáže frekvencie vyšplhať až na 3,6 GHz. Pri multitaskingu oceníte dvojicu 8 GB operačnej pamäte typu DDR4 . Výkon vám stále nestačí? Aj na to je počítač pripravený. Preto umožňuje rozšíriť operačné pamäte až na maximálnu kapacitu 64 GB (4 × DDR4 slot) alebo pridať výkonnú grafiku plnej veľkosti (PCI 16×).

Široká konektivita

Pripojenie všetkých dôležitých príslušenstiev obstará hneď 8 vysokorýchlostných USB 3.0 - z toho dva na prednom panely. Potrebujete veľký priestor na zobrazenie všetkých aplikácií? Pripojte až 3 monitory naraz - 2× DisplayPort, 1× DVI-D. Objemný disk s kapacitou 1000 GB sa postará o vaše dáta a všetky projekty. Prvotriedna rýchlosť systému však môžete podporiť inštaláciou druhého disku SSD s rozhraním M.2.

On-Site podpora

Zakúpením tejto zostavy získavate nadštandardnú záruku v dobe trvania troch rokov s podporou On-Site. Vďaka tomu máte záruku funkčnosti v akejkoľvek situácii.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Celsius J550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Celsius J550.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií