Rapture Rapture

Fujitsu Celsius W550

Zobraziť katalóg
Fujitsu Celsius W550
Pracovná stanica – Intel Xeon E3 1220 v5 Skylake, Intel C236, RAM 8GB DDR4, NVIDIA Quadro K620 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, DVI-I, DisplayPort, USB 3.0, čítačka kariet, COM, M.2 2280, klávesnica, myš, Windows 10 Pro 64-bit – predinštalovaný Windows 7 Professional 64-bit, záruka on-site
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TF006d3 Produktové číslo:  VFY:W5500W18CBCZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Celsius W550

Výkonná a zároveň extrémne tichá pracovná stanica, ktorá je vhodnou voľbou pre základné aplikácie 3D/CAD alebo DCC. Bez problémov si tiež poradí s finančnou analýzou či tvorbou digitálneho obsahu. Komplexná certifikácia nezávislých dodávateľov softvéru zaručí bezproblémový chod vašich profesionálnych aplikácií. Na počítači je predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 7 Professional, súčasťou dodávky je však aj systém Microsoft Windows 10 Pro dostupný pomocou upgradu. Výhodou počítača je aj súprava klávesnice s myšou. Pre prvé spustenie zostáva už len pripojiť monitor.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon pre profesionálne aplikácie
  • Profesionálna grafika NVIDIA Quadro K620
  • Možnosť pripojenia viacerých monitorov súčasne
  • On-Site podpora
  • Záruka 3 roky

Intel Xeon a profesionálna grafika

Pre náročné úlohy je pripravený štvorjadrový procesor Intel Xeon E3 1220 v5, ktorého pýchou je okrem iného podpora virtualizácie či technológie Hyper-Threading. Pre plynulé využitie v grafických aplikáciách je osadená 2 GB grafická karta NVIDIA Quadro K620. Pripojenie digitálneho monitora sprostredkuje obľúbené DVI alebo moderný konektor DisplayPort. Optimalizovaný systém chladenia zaručuje najnižšiu hladinu hluku vo svojej triede, vďaka čomu bude vaša pracovisko tiché a príjemné.

On-Site podpora

Zakúpením tejto zostavy získavate nadštandardnú záruku v trvaní troch rokov s podporou On-Site. S týmto máte záruku funkčnosti v akejkoľvek situácii.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Celsius W550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Celsius W550.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií