Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

Fujitsu Esprimo D757/E85+

Zobraziť katalóg
Fujitsu Esprimo D757/E85+
Počítač - Intel Core i5 7400 Kaby Lake, Intel Q250, RAM 8GB DDR4, Intel HD Graphics 630, SSD 256GB, DVD, DVI-D, 2x DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, klávesnica, myš, Windows 10 Pro 64-bit, záruka on -SIETE
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TF300b40 Produktové číslo:  VFY:D0757P45SBCZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Esprimo D757/E85+

Výkonná počítačová zostava, vyspelý hardvér a ekonomická prevádzka, to všetko v elegantnej a účelne navrhnutej skrini. Esprimo D757 E85+ je určený pre domáce i firemné nasadenie a zvládne všetky bežné činnosti od práce v kancelárskych aplikáciách, cez surfovanie na internete, až po tvorbu v náročnejších programoch. Skriňa Microtower má praktické predné USB a audio konektory a optimalizovaný systém chladenia, ideálna je teda pre dlhodobé a každodenné použitie v tichom pracovnom prostredí. Počítač je dodávaný s optickou myšou a klávesnicou.

Kľúčové vlastnosti

  • Ekonomicky úsporný počítač
  • Kvalitný procesor Intel Pentium poskytne dostatok výkonu
  • Rýchly SSD disk pre rýchle reakcie
  • Napájací zdroj s 85 % účinnosťou
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional
  • DVD mechanika

Každodenný neúnavný pomocník

Všetky potrebné dokumenty uskladníte na SSD disk s veľkosťou 256 GB. Pružnú obsluhu všetkých nárokov hravo zvládne 4 jadrový procesor z rodiny Kaby Lake, Intel Core i5 7400. Výhodou je v procesore integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 630, osadenie výkonnejšieho grafického riešenia potom pojme slot PCI Express 3.0 x16. Procesoru sekunduje 8 GB RAM pamäť.

Dve verzie Windows

Výrobca dáva k tomuto počítaču možnosť voľby operačného systému, jedným systémom je osvedčený a už predinštalovaný Windows 7, druhou možnosťou je potom Windows 10. Oba systémy sú vo verzii Professional. Systém Windows 10 ponúka známe prostredie a jednoduchosť použitia. Vo veľa veciach, vrátane ponuky Štart, sa podobá Windows 7. Rýchlo sa spúšťa aj prebúdza zo spánku a má množstvo integrovaných funkcií zabezpečenia, ktoré vás budú chrániť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Esprimo D757/E85+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Esprimo D757/E85+.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií